Μητσοτάκης : Τα ποτάμια ενίοτε μεταβάλλουν την κοίτη τους αρκεί να μην στερεύουν

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο χαιρετισμό του στο συνέδριο του Ποταμιού έκανε άνοιγμα με πολιτικό στίγμα τις αναγκαίες και δίκαιες μεταρρυθμίσεις .

«Είμαστε όλοι μαζί στο μεγάλο μεταρρυθμιστικό κύμα που πρέπει να αλλάξει την ελληνική κοινωνία. Είμαστε μαζί στην ιδία πλευρά του τραπεζιού», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης . Συμπλήρωσε δε ότι «είμαστε μαζί στον ευρωπαϊκό δρόμο των μεταρρυθμίσεων».

Όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, το άνοιγμα είναι πολιτικό κι όχι με όρους μεταγραφολογίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ κράτησαν τη χώρα στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας ότι «έχουμε την πιο ιδεοληπτική κυβέρνηση των μεταπολιτευτικών χρόνων».

Υπογράμμισε ότι την ώρα που η κυβέρνηση ζητάει την ανάγκη για συναίνεση στο προσφυγικό ανασύρει την σκανδαλολογία και πως ο κ. Τσίπρας «είναι πιο παλιός κι απ΄ τους παλιούς».

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στο Ποτάμι να συνεχίσει τη θετική του πορεία σημειώνοντας ότι «τα ποτάμια ενίοτε μεταβάλλουν την κοίτη τους αρκεί να μην στερεύουν».