ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ: Ήρθε η ώρα μηνυμάτων προς όλα τα κόμματα

Σήμερα στις 11:00 έχουμε και επισήμως υποβάλει τις υποψηφιότητές μας για τις Ευρωεκλογές 2014, ως Συνδυασμός Ανεξαρτήτων Υποψηφίων «ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο όμορφος αγώνας εκ μέρους όλων μας εντάσσεται από σήμερα πια στα επίσημα πολιτικά δρώμενα του τόπου. Ένας αγώνας αξιοπρέπειας, ένα αγώνας κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς που χαρακτηρίζει το πολιτικό μας σύστημα, στο οποίο η ατιμωρησία και η αλληλοσυγκάλυψη έχουν γίνει, δυστυχώς, ο κανόνας. Κανόνας έχουν επίσης γίνει πια και οι αθετημένες υποσχέσεις και δεσμεύσεις των πολιτικών μας, ενώ όλοι μας καλούμαστε να πληρώσουμε με βαρύ τίμημα τα δικά τους σπασμένα, τα αποτελέσματα των δικών τους ενεργειών, των δικών τους αποφάσεων και της δικής τους ανεπάρκειας.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα, σε αυτές τις εκλογές μηνυμάτων να ορθώσουμε όλοι μαζί το ανάστημά μας για να δώσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μήνυμα σε όλα τα κόμματα και στους κομματικούς τους μηχανισμούς. Να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πια δεδομένοι, κανείς και για κανένα κόμμα, από όποια ιδεολογική αφετηρία και αν προέρχεται κάποιος.

Να στείλουμε ένα σαφές ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ στην κοινωνία.

Ένα ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ότι εμείς οι πολίτες έχουμε και αξιοπρέπεια, έχουμε και δύναμη. Απαιτούμε και θα έχουμε καλύτερη αντιπροσώπευση!

Το ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ στις Ευρωεκλογές 2014 θα μεταφέρουν, μαζί και με τη βοήθεια όλων μας, οι:

– Δρ Γιώργος Γρηγορίου, Πανεπιστημιακός, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών και Μηχανικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Πρόεδρος του Κινήματος «Πολίτες Μπροστά»
– Δρ Μάριος Λ. Ευρυβιάδης, Πανεπιστημιακός, Πάντειο Πανεπιστήμιο
– Κα Νάταλη Ιωάννου, Αντιπρόεδρος Κινήματος «Ζυγός»
– Δρ Γιάγκος Μικελλίδης, Ψυχίατρος
– Δρ Στέλιος Πλατής, Οικονομολόγος
– Δρ Βασίλης Χριστοδούλου, Κλινικός Ψυχολόγος