Με ποιους τελικά, είναι ο Μάρκος;

Το ΔΗΚΟ όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα είναι ήδη μοιρασμένο στα δύο….

Ίσως  τώρα να μοιραστεί και στα τρία εάν δε τοποθετηθεί σε ποιο “στρατόπεδο” ανήκει ο  Αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος και υιός του ιδρυτή του ΔΗΚΟ, αείμνηστου Σπύρου Κυπριανού….

Το μισό ΔΗΚΟ είναι στη πλευρά του τέως προέδρου Μάριου Καρογιάν, το άλλο μισό στέκεται δίπλα από τον νυν πρόεδρο, υιό του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, Νικόλα….

Οι Μάρκος Κυπριανού και Μάριος Καρογιάν είναι γέννημα – θρέμμα του ΔΗΚΟ, ενώ ο Νικόλας, για να μην ξεχνιόμαστε , όσο μικρός και να ήταν τότε, ανήκαν οικογενειακώς στη Ένωση κέντρου…

Άρα τώρα ο Μάρκος Κυπριανού θα πρέπει να επιλέξει σε ποιο “στρατόπεδο” να πάει; Του Μάριου Καρογιάν, η του Νικόλα Παπαδόπουλου; Η θα επιλέξει τη τρίτη επιλογή σχηματίζοντας δική του ομάδα και τριχοτομώντας έτσι το ΔΗΚΟ μία και καλή;

Ας σοβαρευτούν επιτέλους κάποιοι εκεί στο Δημοκρατικό κόμμα και ας αποφασίσουν για ένα ηγέτη ο οποίος θα ενώσει όλες τις ομάδες στο κόμμα και όχι να το χωρίζει και να το διασπάει κάθε μέρα και πιο πολύ….

Όπως πάνε τα πράγματα στο ΔΗΚΟ και όσο συνεχίζεται αυτή η πολεμική αλληλοεξόντωσης, τελικά τα ποσοστά του κόμματος όχι απλά θα είναι μονοψήφια αλλά μηδαμινά….