Μεϊτέ: Τεράστια ομάδα που θα ανακάμψει ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, ομάδα που χαρακτήρισε τεράστια, και την οποία γνωρίζει από τις καλές πορείες της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δήλωσε ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ.
Ο Ιβοριανός (με γαλλικό διαβατήριο) αμυντικός κατά την άφιξή του στην Ελλάδα τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και τον εμπιστεύτηκαν, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι «πράσινοι» μπορεί τώρα να μην τα πηγαίνει καλά, αλλά θα ανακάμψει.
meite
Για τον Παναθηναϊκό:
«Γνωρίζω καλά ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και παράδοση στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ελλάδα και τον υποστηρίζουν εκατομμύρια οπαδοί. Έχω παραστάσεις από ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν τις καλές πορείες του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μία ομάδα για την οποία δεν χρειάστηκε να συγκεντρώσω πληροφορίες».

Για τους αρκετούς Γάλλους που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό:
«Φυσικά και είμαι ενήμερος. Αυτές οι μεταγραφές προκάλεσαν αρκετό θόρυβο στη Γαλλία και όλοι έμαθαν ότι ο Παναθηναϊκός πήρε καλούς και αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, γνωρίζω πολύ καλά τον Μπουμσόνγκ. Είναι ένας καταξιωμένος στόπερ και ανυπομονώ να παίξω δίπλα του. Θέλω και εγώ να αποδείξω ότι είμαι μία χρήσιμη προσθήκη και να βοηθήσω».

Για το αν έχει εικόνα για την κατάσταση του Παναθηναϊκό:
«Έχω μάθει ότι δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν έχω εικόνα από τους αγώνες του. Παραμένει όμως μία τεράστια ομάδα και πιστεύω πως θα ανακάμψει».