Μετάβαση στην κατεχόμενη Ιερά Μονή Αποστόλου Βαρνάβα στις 11 Ιουνίου

Eχουν γίνει διευθετήσεις μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο έτσι ώστε να γιορτασθεί και φέτος την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 , η μνήμη του Ιδρυτή και Προστάτη της Εκκλησίας της Κύπρου Αποστόλου Βαρνάβα στην κατεχόμενη  Ιερή Μονή Του  στην Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα, της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ.κ. Βασίλειος συμπαραστατούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Γαβριήλ και από άλλους ιερείς.

Σημειώνεται ότι έχουν γίνει διευθετήσεις για δωρεάν μετάβαση πιστών στην Ιερά Μονή με λεωφορεία και  οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο στους κατά τόπους συντονιστές: Από την Λευκωσία, αναχώρηση στις 06.00 π.μ από το Μετόχι της Ιεράς Μονής Κύκκου.

Συντονίστρια η κα. Σταυρούλα Παρανή ,τηλέφωνο 97771774,  από την Λεμεσό, αναχώρηση από το προαύλιο της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας στις 06.00 π.μ., συντονιστές η κα Φρόσω Ανδρέου ,τηλ. 99383386 και ο κ. Αντώνης  Ρότσα ,τηλ. 99803132, από την Λάρνακα, αναχώρηση στις 06.00 π.μ. από το κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Κοντού, συντονιστής ο κ. Αντώνης Παμπορής, τηλ. 99956424 και από το Παραλίμνι, αναχώρηση στις 06.00 π.μ. από την εκκλησία Αγίου Γεωργίου, συντονιστής ο Πατήρ Ηρακλείδιος Ξιούρος, τηλ. 99416618 ή 23 812444.

Υπενθυμίζεται ότι για την διέλευση στα κατεχόμενα είναι απαραίτητη η παρουσίαση δελτίου ταυτότητας.

 

Check Also

Αβέρωφ: Δεν υπάρχει πιο ισχυρό αντίδοτο στις δυσκολίες που έρχονται από το να έχεις μια δυνατή οικονομία

Αβέρωφ: Επειδή έρχονται δύσκολα για τον τόπο μας, έρχονται δύσκολα για την παγκόσμια και την …

Επίσημη επίσκεψη Κασουλίδη στο Κατάρ – Θα διαβιβάσει γραπτό μήνυμα του Προέδρου Αναστασιάδη

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης αναχωρεί σήμερα για τη Ντόχα του Κατάρ, όπου θα …