Μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές για την Κύπρο παρέχουν βρετανικά γραφεία

Μια απίστευτη κούρσα προσφορών έχουν ξεκινήσει τα δύο μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στη Βρετανία οι Thomas Cook και Thomson για να προσελκύσουν τους ταξιδιώτες του καλοκαιριού. Ανάμεσα στους φτηνούς προορισμούς που προσφέρουν θα είναι και φέτος η Κύπρος, τις ομορφιές της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χιλιάδες βρετανοί.

Η περίοδος μετά τα Χριστούγεννα είναι συνήθως αυτή με το πρώτο μεγάλο κύμα κρατήσεων στη Βρετανία για τις διακοπές του επόμενου καλοκαιριού καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι μία στις πέντε οικογένειες αποφασίζουν τον προορισμό των διακοπών τους τέτοιες μέρες.

Οι ταξιδιωτικοί κολοσσοί θέλοντας να αξιοποιήσουν την αυξημένη καταναλωτική κίνηση των εορταστικών ημερών ανακοίνωσαν μειώσεις στα θερινά τουριστικά πακέτα τους μεταξύ 200 και 560 λιρών, ενώ καθιερώνουν για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν δωρεάν εισιτήρια και διαμονή για παιδιά.

Έρευνα για λογαριασμό της Thomas Cook δείχνει ότι το 2013 περισσότερες οικογένειες στη Βρετανία (47%) τοποθετούν υψηλότερα στις οικονομικές τους προτεραιότητες τις διακοπές στο εξωτερικό σε σύγκριση με το 2012 (34%).

Έτσι, η θυγατρική της Thomas Cook, Airtours Sunsplash προσφέρει πακέτο επτά ημερών σε all inclusive θέρετρο στην Κύπρο για τετραμελή οικογένεια στα τέλη Ιουλίου έναντι 2.518 λιρών (3.076 ευρώ), τιμή που συνιστά έκπτωση 564 λιρών (689 ευρώ).

Το Thomas Cook αποφάσισε φέτος όλες οι διαφημιζόμενες τιμές των πακέτων του  που προσφέρονται στα γραφεία του να είναι ίδιες με τις τιμές στο διαδίκτυο. Μέχρι τώρα οι πελάτες της εταιρείας μπορούσαν να καταλήξουν στον ίδιο προορισμό την ίδια περίοδο έχοντας πληρώσει διαφορετική τιμή.

Η Thomas Cook προβλέπει ότι ο πιο δημοφιλής ευρωπαϊκός προορισμός για το καλοκαίρι θα είναι η Τουρκία, ακολουθούμενη από τις Βαλεαρίδες Νήσους και τα Κανάρια Νησιά