Λιμουζίνα Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της CYTA

Ο κ. Περδίκης εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί κερδήθηκε η πλειοψηφία των κομμάτων και πάρθηκε η απόφαση να μην αποδεσμευτεί το σχετικό κονδύλι για να καλυφθεί η παράτυπη αγορά λιμουζίνας για τον ανώτατο εκτελεστικό διευθυντή της CYTA.

Είναι ένα σημαντικό γεγονός, όπως τόνισε ο κ. Περδίκης, που αποδεικνύει ότι η Βουλή όταν θέλει, μπορεί να εξασκήσει καταλυτικά τον ελεγκτικό της ρόλο και να μην συμπεριφέρεται υποτακτικά στις οποιεσδήποτε αποφάσεις της διοίκησης, ακόμη και όταν αυτές είναι λανθασμένες.

Ο βουλευτής των Οικολόγων δήλωσε ότι ελπίζει η απόφαση να γίνει σεβαστή από το Διοικητικό Συμβούλιο της CYTA, και ιδιαίτερα από τον προσωρινό πρόεδρό της. ο κ. Περδίκης έκανε έκκληση προς το Διοικητικό Συμβούλιο CYTA να συνεργαστεί και να στείλει ένα μήνυμα προς την κοινωνία, ότι δεν υπάρχουν στους ημικρατικούς οργανισμούς, πρίγκιπες και πριγκιπόπουλα. Ο βουλευτής των Οικολόγων, ανάφερε ότι παρόλο που έχει αγοραστεί η λιμουζίνα, μπορεί να βρεθεί μία λύση είτε πουλώντας την είτε αγοράζοντάς την από τον ίδιο τον ανώτατο εκτελεστικό διευθυντή.

Καιρός είναι, όπως ανάφερε ο κ. Περδίκης, να ξεκινήσουν οι αξιωματούχοι που είναι υψηλόμισθοι να συμπεριφέρονται περισσότερο απλόχερα και θετικά απέναντι στην κοινωνία και στους ημικρατικούς οργανισμούς, που τους προσφέρουν το επιχρυσωμένο ψωμί τους.