«Κόλλημα» με το υπουργιλίκι για το στέλεχος του ΑΚΕΛ με την πολυτελή βίλα

Τελικά η συνήθεια έχει μεγάλη δύναμη και δύσκολα κάποιοι μπορούν να την αποφύγουν την παλιά τους καθημερινότητα ειδικά όταν μέχρι πριν λίγο καιρό, κατείχαν υπουργικούς θώκους και είχαν γευτεί την εξουσία.

Κάπως έτσι μπορεί να την …πάτησε και ένας τέως υπουργός της κυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια που μάλλον ερωτεύτηκε το υπουργιλίκι και όχι μόνο. Πήρε, λοιπόν το αυτοκίνητο του και αντί να πάει στο κομματικό χώρο που ανήκει, το ΑΚΕΛ, πήγε στο υπουργείο όπου κατοικοέδρευε για πέντε ολόκληρα χρόνια!

Είναι φανερό ότι είχε λατρέψει το συγκεκριμένο πόστο και δύσκολα μπορούσε να το αποχωριστεί έστω και αν η κυβέρνηση που τον διόρισε εκεί δεν υφίσταται πλέον και η Κύπρος έχει γυρίσει σελίδα. «Ξεχάστηκα» φέρεται να είπε ο ίδιος στους συνεργάτες του και στην οικογένειά του, που τον ρώτησαν για το απίστευτο περιστατικό.

Ο συγκεκριμένος, ωστόσο, τέως υπουργός δεν αγάπησε μόνο το υπουργιλίκι αλλά και την πολυτέλεια και τις ανέσεις που κατά βάση την συνοδεύουν. Όπως είχε αποκαλύψει η Laimitomos. com με ανάρτησή της στις 2.3.2013, το εν λόγω στέλεχος, πλέον, του ΑΚΕΛ, βρέθηκε ξαφνικά από ένα …ταπεινό διαμερισματάκι στο κέντρο της Λευκωσίας σε πολυτελή βίλα …μετά πισίνας στην περιοχή του ΓΣΠ.

Eννοείται πως μετακόμισε στο πολυτελές ακίνητο όχι με ενοίκιο. Το αγόρασε έναντι υψηλού τιμήματος με τα ερωτήματα για το …πόθεν της συγκεκριμένης αγοράς να παραμένουν αναπάντητα….

Βάσω Κυριακάκη