Κατσουρίδης: Πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος ο Μαλάς

«Οι κήρυκες της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας καταφεύγουν στην μαύρη προπαγάνδα για να καταφέρουν να προσελκύσουν ψήφους ενόψει της Κυριακής… ξεκάθαρα μπορεί να γίνει αντιληπτό τι θα ακολουθήσει αν κληθούν να σχηματίσουν κυβέρνηση», δήλωσε ο Επικεφαλής του εκλογικού επιτελείου Σταύρου Μαλά, Νίκος Κατσουρίδης, τονίζοντας ότι ο Μαλάς είναι ο «μοναδικός πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος».

Είναι ένας πολιτικός που η ανάμιξή του στην πολιτική και τα κοινά έχει μόνο προσφέρει και αυτός που θα σχηματίσει κυβέρνηση εθνικού συνασπισμού επί της ουσίας και όχι κατ’εικόνα, πρόσθεσε για τον Σταύρο Μαλά, ενώ έκανε λόγο για πισωγύρισμα της πατρίδας 60 χρόνια με τις μεθόδους των άλλων υποψηφίων.

Δυστυχώς, υποστήριξε, κάθε φορά που έχουμε εκλογές, «ανασύρουν από τα συρτάρια της ιστορίας με τις πράξεις τους τις χειρότερες μνήμες, υποδεικνύοντας ότι είναι ένα πράγμα κάποιος να επαγγέλλεται την ενότητα του λαού αλλά στην πράξη να διασπά το λαό με τις πράξεις του και όσα λέει. Και είναι άλλο κάποιος πραγματικά να πιστεύει στην ενότητα δυνάμεων και να το αποδεικνύει καθημερινά σε όλη την προεκλογική του εκστρατεία με ήθος, άφθαρτο πολιτικό λόγο και πράξη, με βαθιές δημοκρατικές και προοδευτικές καταβολές. Αυτός είναι ο Σταύρος Μαλάς». Ας μην προσπαθούν, λοιπόν, να εμφανίζουν τον Πρόεδρο του Συναγερμού ως ανεξάρτητο υποψήφιο γιατί οι πράξεις του μαρτυρούν το αντίθετο, «εκτός εάν ξαφνικά απαρνείται το παρελθόν του ή αποφάσισε να καταφύγει σε ένα mea culpa εφ’όλης της ύλης!»

Ο κ. Κατσουρίδης μίλησε για «εκπληκτική προσπάθεια», αναφερόμενος σε δήλωση του αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου «η πενταετία να χρεωθεί στο Σταύρο Μαλά».