Κάτω τα χέρια από τα ταμεία προνοίας της CYTA διορισμένε κ. Κιττή

«Το Ταμείο δεν είναι τράπεζα», βροντοφωνάζουν εδώ και μέρες οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της Cyta. Προσπαθούν να αποτρέψουν τη διοίκηση του ιστορικού ημικρατικού Οργανισμού να δώσει  στην κυβέρνηση το δάνειο των 120 εκατομμυρίων που ζήτησε. Χρήματα που θα «σηκωθούν» από τα αποθεματικά του Οργανισμού, από τις «τσέπες», δηλαδή, πολιτών και εργαζομένων.

Ο διορισμένος από τον  Δημήτρη Χριστόφια, πρόεδρος της Cyta Στάθης Κιττής , μιλάει για δίλημμα και «ψάχνει» διατείνεται να βρει τη χρυσή τομή. Ουσιαστικά, παραδέχεται, εμμέσως πλην σαφώς, ότι προσπαθεί να «εξυπηρετήσει» τον άνθρωπο που τον επέλεξε για πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ας μη ξεχνάμε ότι όταν διορίστηκε ο Στάθης Κιττής, όλη η ηγεσία του ΔΗΚΟ και ειδικά ο Μάριος Καρογιάν , διατύπωσαν αντιρρήσεις. Ο  Κιττής είχε “αποστατήσει” από τις τάξεις του ΔΗΚΟ, επί προεδρίας του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου. Για ένα χρονικό διάστημα, υποστήριζε το ΔΗΣΥ και μετά, όταν το διόρισε ο πρόεδρος Χριστόφιας, όλως αιφνιδίως, συνδέθηκε απολύτως ιδεολογικά, μαζί του.

Τα γράφουμε για πρέπει να θυμούμαστε το παρελθόν κάθε ενός αξιωματούχου που θέλει ορίζει την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.

Τα γράφουμε γιατί η προσπάθεια της κυβέρνησης να πάρει δάνειο από τη Cyta, για να καλύψει χρηματοδοτικές ανάγκες, προκαλώντας άλλες,  είναι πάρα πολύ επικίνδυνη…

Κύριοι, κάτω τα χέρια από τα ταμεία της CYTA …