Η Ντ. Μπακογιάννη θέλει τη συμμετοχή Κουβέλη-Βενιζέλου στη κυβέρνηση

«Το ενδεχόμενο των εκλογών δεν θα προσφέρει καμία διέξοδο. Αντίθετα, θα επιδεινώσει μια ήδη προβληματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας» δήλωσε, στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ πρότεινε, μεταξύ άλλων και τη συμμετοχή Βενιζέλου- Κουβέλη στην κυβέρνηση, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της, λέγοντας: «Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της κυβέρνησης; Κατά τη γνώμη μου, από την ώρα που αυτή η κυβέρνηση θα λειτουργήσει θεσμικά. Και εννοώ με υπουργικό συμβούλιο και κυβερνητική επιτροπή και τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη μέσα στην κυβέρνηση, με θέσεις αντιπροέδρων, με υπουργεία που θα είναι στελεχωμένα με πολιτικά στελέχη».

Αναφερόμενη στις καθυστερήσεις για απολύσεις και μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο και στο γεγονός ότι δεν έχουν καν απολυθεί οι επίορκοι είπε: «Αυτή είναι η μέγιστη αδυναμία της κυβέρνησης. Έχει τεράστιο πρόβλημα με τις μεταρρυθμίσεις. Εμείς πρέπει να κάνουμε μεταρρυθμίσεις. Δεν υπάρχει φυγή προς τα εμπρός χωρίς αυτές».