Η βιογραφία του Τζα Νίκολσον και ο έρωτας με την Μέριλ Στριπ

Η πρώτη αποκάλυψη της βιογραφίας του Τζακ Νίκολσον, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ήταν πως ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών.

«Ήταν εθισμένος στη μαριχουάνα, την κοκαΐνη και στο LSD», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βιβλίο με τίτλο «Νίκολσον», ο συγγραφέας Μαρκ Έλιοτ και πως «οι ουσίες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Όταν τις πήρε για πρώτη φορά, νόμιζε πως είδε το πρόσωπο του Θεού!». Το δεύτερο στοιχείο που συζητήθηκε ήταν πως ο 76χρονος είχε καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι την αδιάφθορη σε κουτσομπολιά και σκάνδαλα, την αγέρωχη και υπεράνω σαρκικών φημών, Μέριλ Στριπ.

Οι δύο ηθοποιοί συνευρέθηκαν, ουκ ολίγες φορές, σεξουαλικά στα γυρίσματα της ταινίας «Ironweed», όπου και πρωταγωνιστούσαν.  Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ, όταν τον γνώρισε γοητεύτηκε και όπως είχε δηλώσει είχε αισθανθεί σαν να γνώριζε τον Μικ Τζάγκερ ή τον Μπομπ Ντίλαν. «Κάθε φορά που ο Τζακ επισκεπτόταν τη Μέριλ στο τροχόσπιτό της, όπου ήταν το καμαρίνι της, μετά από λίγο αυτό δεν σταματούσε να κουνιέται!» περιγράφει ο Έλιοτ, υπονοώντας ότι Νίκολσον και Στριπ δεν διατηρούσαν απλά μία δυνατή φιλία.

Αναμένεται η συνέχεια των λεπτομερειών για τη ζωή ενός μύθου, που ποτέ του δεν μίλησε πολύ…