Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τη «Λάμψη»: Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα συγκλονιστικά λεφτά…

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε μία συνέντεξη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δημοφιλή σειρά, στην οποία έκανε το ντεμπούτο της και επίσης σχολίασε, τα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη.

«Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα… Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Όλα αυτά που λέει ο Χρήστος Πολίτης είναι δική του οπτική σε αυτό που ζούσε. Δεν βίωσα το ίδιο πράγμα. Εγώ βίωσα μία εξαιρετική συνθήκη από όλες τις απόψεις. Δεν κατάλαβα η Κάτια Δανδουλάκη να χαίρει προνομιακής μεταχείρισης. Δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους» είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Επιπλέον η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την προσωπική της ζωή και αναφέρθηκε στη σχέση της, τονίζοντας πως είναι καλύτερα από ποτέ: «Έχουμε περάσει και οι δύο τις εμπειρίες μας και έχουμε ζήσει τη ζωή. Ο γάμος δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί αυτή τη στιγμή, δεν είναι το ζητούμενό μου. Δεν το αποκλείω, ούτε το σκέφτομαι όμως».

Όσον αφορά στο γεγονός πως ο σύντροφός της είναι επιχειρηματίας και εκτός καλλιτεχνικού χώρου, τόνισε πως αυτό βοηθά στην ισορροπία της σχέσης τους: «Βοηθάει πολύ στην ισορροπία. Οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλείς. Εκείνος είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος και με καταλαβαίνει. Γνωρίζει ότι υπάρχει μία τρέλα και εκείνος είναι πολύ σοβαρός συμπαραστάτης».