Ελλάδα – Χαλκιδική: Σκότωσε 53χρονο με τσεκούρι σε άγριο επεισόδιο μεταξύ οικογενειών

Ένα άγριο επεισόδιο μεταξύ δυο οικογενειών σημειώθηκε στη Σιθωνία Χαλκιδικής, το οποίο εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ένας 53χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από τσεκούρι, έπειτα από συμπλοκή που εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20/10), στο δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 22:00, δύο αδέρφια από την Αλβανία ηλικίας 27 και 47 ετών, λόγω προσωπικών διαφορών, «ήρθαν» στα χέρια με έναν 53χρονο και τα δύο παιδιά του ηλικίας 24 και 18 ετών, αγόρι και κορίτσι αντίστοιχα.

Άρπαξε τσεκούρι, τον χτύπησε σε θώρακα & στήθος
Ο 27χρονος, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον 24χρονο και έσπρωξε τη 18χρονη κοπέλα, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε ερωτική σχέση.

Ο 47χρονος αδερφός του, άρπαξε τσεκούρι και με το πίσω μέρος του χτύπησε τον 53χρονο πατέρα των παιδιών, στο στήθος και στον θώρακα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άτυχο 53χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα δύο αδέρφια ηλικίας 27 και 47 ετών, συνελήφθησαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.