Η Ρωσίδα αθλήτρια, θα σας αλλάξει τη γνώμη για το έπταθλο! (Photos)

Το έπταθλο είναι ένα από τα δύο σύνθετα αγωνίσματα του στίβου. Υπάρχουν δύο είδη επτάθλου, το αντρικό, που διεξάγεται σε κλειστό στίβο, και το γυναικείο, που διεξάγεται σε ανοικτό στίβο. Το γυναικείο έπταθλο είναι ολυμπιακό αγώνισμα από το 1984, ενώ το αντίστοιχο σύνθετο αγώνισμα για τους άνδρες είναι το δέκαθλο. Συγκεκριμένα, στο γυναικείο έπταθλο οι αθλήτριες διαγωνίζονται στα εξής αγωνίσματα: 100μέτρα μετ’ εμποδίων – Άλμα εις ύψος – Σφαιροβολία – 200 μέτρα – Άλμα εις μήκος – Ακοντισμός και αγώνας 800 μέτρων.

Κάποιοι το θεωρούν ένα βαρετό αγώνισμα και δεν το παρακολουθούν.

Η Ρωσίδα αθλήτρια Lyubov Tkach, όμως είναι ένας καλός λόγος για να εστιάσουν την προσοχή τους στο ολυμπιακό αυτό άθλημα.

Σαν αθλήτρια η Lyubov Tkachχ έχει εκπροσωπήσει τη Ρωσία σε διάφορα διεθνή γεγονότα, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου 2015 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων 2015. Σαν γυναίκα μέσα και έξω από το ταρτάν μαγνητίζει τα βλέμματα. Είναι γυμνασμένη (φυσικά) με όμορφα μακριά πόδια, ξανθιά, με πανέμορφο πρόσωπο.

Το 2012, η Lyubov Tkach προσέλκυσε την προσοχή των ειδικών του αθλητισμού κερδίζοντας τα εθνικά πρωταθλήματα με 5.380 βαθμούς. Τρία χρόνια αργότερα, πήρε το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «κάτω των 23» στο Ταλίν της Εσθονίας, όπου κατάφερε να ξεπεράσει τους 6.000 πόντους.

Όμως έξω από το στίβο η Lyubov Tkach, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των ανδρών. Στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει χιλιάδες ακόλουθους και μοιράζεται μαζί τους προσωπικές της φωτογραφίες.