Ηχητικό ντοκουμέντο απο το BBC για την επίθεση Χρυσαυγιτών στον Στρατούλη

Ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγονται μέλη της Χρυσής Αυγής να παραδέχονται ότι επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το BBC,με το κόμμα της Κουμουνδούρου να κάνει λόγο για πανηγυρική επιβεβαίωση και τη Χρυσή Αυγή να αναφέρεται σε νέες απόπειρες κατασυκοφάντησης της.

Στο ντοκουμέντο του BBC ακούγεται ο Γιάννης Λαγός, βουλευτής της Χρυσής Αυγής,να αναφέρεται στο περιστατικό σε μέλη του κόμματος και να λέει ειρωνικά πως “Τρεις τον χτυπούσαν για μισή ωρα χωρίς να του κάνουν ούτε ενα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά”.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και κάνει λόγο για νέα απόπειρα κατασυκοφάντησης.

“Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθάρισει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει” αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά του κάνει λόγο για πανηγυρική επιβεβαίωση:”Όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες – τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Αλήθεια η κυβέρνηση, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της συγκατοίκησης με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;

Το δημοκρατικό φρόνημα και σθένος του λαού μας δεν κάμπτεται και θα νικήσει τους τρομοκράτες της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού” καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Check Also

Βρετανία: Με πυρετώδεις ρυθμούς η προεκλογική εκστρατεία Τρας – Σούνακ

Βρετανία: Με πυρετώδεις ρυθμούς η προεκλογική εκστρατεία Τρας – Σούνακ Στη Βρετανία όσο περνούν οι …

Ισραήλ: 29 νεκροί ανάμεσά τους 6 παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας

Ισραήλ: 29 νεκροί ανάμεσά τους 6 παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας Είκοσι εννέα άνθρωποι, μεταξύ …