Ο Τζαμέλ Αμπτούν δήλωσε:”Δεν παώ στο Κόπα Άφρικα”

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν μίλησε στην ιστοσελίδα “le Buteur”, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την κλήση του στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του αλλά δεν θα μπορέσει να την… τιμήσει.

«Πήρα την απόφαση να μην τιμήσω αυτή την κλήση, καθώς θα μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για 5 εβδομάδες. Δεν ήταν σωστό να πάρω τη θέση κάποιου παίκτη που μπορεί να προσφέρει περισσότερα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Κόπα Άφρικα.

Η υγεία μου είναι πάνω από όλα και από την Εθνική. Για αυτό γνωρίζω πως η ομάδα μου και οι γιατροί της Εθνικής επιθυμούν να αναρρώσω 100%, ώστε να μην αντιμετωπίσω στο μέλλον τυχόν προβλήματα με τον τραυματισμό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμπντούν ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Ελπίζω πως οι οπαδοί της Αλγερίας, η ομοσπονδία και ο προπονητής να με κατανοούν. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να πω πως αυτά τα δύο χρόνια που δεν βρισκόμουν στην ομάδα, είχε αξιοπρόσεκτη πορεία. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να είναι έτσι χωρίς την παρουσία μου κατά τη φανταστική αυτή διοργάνωση, όπως είναι το Κόπα Άφρικα».