Ετοιμάζουν κοστούμια για υπουργοποίηση αλλά μπορεί να απογοητευτούν

Μεγαλώνει όσο πλησιάζουμε στην Κυριακή η λίστα που έχει στα χέρια του ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Αναστασιάδης με τα ονόματα όσων σκέφτεται να υπουργοποιήσει ή να τοποθετήσει σε άλλες εξίσου σημαντικές θέσεις, όπως αυτές των υφυπουργών.

Η ονομοτολογία δίνει και παίρνει και κάποιοι βιαστικοί, όπως μαθαίνουμε, ονειρεύονται την στιγμή που θα περάσουν την πόρτα του Προεδρικού  Μεγάρου. Ετοιμάζονται από τώρα για την ορκωμοσία, ράβοντας ακόμη και κοστούμια οι άντρες και τουαλέτες κατάλληλες για την περίσταση, οι γυναίκες.

Ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν στη Laimitomos.com, πως η λίστα είναι πολύ μεγάλη και μοιραία κάποιοι θα μείνουν εκτός. Ας μην προτρέχουν λοιπόν γιατί όποιος βιάζεται …σκοντάφτει ή εκτίθεται, να προσθέσουμε εμείς.

Καλό θα είναι να έχουν στην άκρη του μυαλού τους πως το ενδεχόμενο να βρεθούν εκτός κυβέρνησης, είναι πολύ πιθανό να συμβεί και ας μην αρχίσουν να ζητάνε το λόγο γιατί έμειναν εκτός υπουργικού συμβουλίου. Η απάντηση, άλλωστε, είναι απλή. Οι θέσεις είναι λίγες και οι υποψήφιοι «μνηστήρες» τους πολλοί.