Επισκόπηση Σαββατιάτικου Αθηναϊκού Τύπου

ΕΘΝΟΣ: Όλες οι ανατροπές που έρχονται με το φορολογικό νομοσχέδιο-“Η ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ“. Μετά τα 5,9 Ρίχτερ  “Οι έρευνες των σεισμολόγων για τη Λήμνο”. 10 ερωτήσεις για τη λίστα Λαγκάρντ-“Οι μαύρες τρύπες και τα μυστήρια με το στικάκι”. Επίθεση με γκαζάκια κατά 5 δημοσιογράφων- “ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ”-Νέος πόλεμος Κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ.  Αθήνα: “Ναρκω-πέδιο το ιστορικό κέντρο”. DNA στο οπλοστάσιο- “Έπιασαν 25χρονη για τους Πυρήνες”.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ψηφίστηκε χθες επί΄της αρχής το νέο φορολογικό- “ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”– Σφοδρή αντιπαράθεση με την Αντιπολίτευση, η οποία μιλά για μισθολογική επιδείνωση. Όλες οι αλλαγές σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ,  Αυτοαπασχολούμενους-“ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ”– Αναλυτικός οδηγός της “β” με πίνακες για τις ημέρες ασφάλισης και τα όρια ηλικίας που απαιτούνται για τη σύνταξη. Εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια- “Μπαράζ…εκφοβισμού κατά δημοσιογράφων”– Άμεση καταδίκη από όλα  τα κόμματα. Υπουργείο Μεταφορών: “Πιο δύσκολο το δίπλωμα οδήγησης”– Τι προβλέπει το Π.Δ που τίθεται σε ισχύ από 19 Ιανουαρίου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι αλλάζει από φέτος με το νέο σύστημα- “ΝΕΟ “ΚΥΝΗΓΙ” ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ”– Ποιες κρατάμε, ποιες πετάμε- Πίνακες και παραδείγματα:Όλες οι κατηγορίες δαπανών που μειώνουν τους φόρους. “ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ”– Μήνυμα του Α.Σαμαρά για τον Ελληνισμό από τη σύνοδο του ΕΛΚ στη Λεμεσό. “Τα κρητικά προϊόντα κατακτούν την Ανατολή“.

ΤΑ ΝΕΑ: “Αυτές είναι οι αλλαγές στο Φορολογικό”-Οδηγός για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ακινήτων. “ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΩΣ !” ΣΥΡΙΖΑ: Στροφή προς τον ρεαλισμό και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό κάνει ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις δυσμενείς σφυγμομετρήσεις και ξορκίζει την “Αμαλιάδα”, διαμηνύοντας:”Είμαστε κι εμείς νοικοκυραίοι”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: 8 Ιουλίου 2011: Η συνάντηση των τριών και η μεταγραφή του USB- “ΜΥ-ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ”. Χάθηκε το 45% των εισοδημάτων από το 2010. Συνέντευξη Μάικλ Χαρντ: “Το χρέος είναι μορφή κοινωνικού ελέγχου”. Σαμίρ Αμιν: “Είναι βιώσιμη η Ευρωπαϊκή Ένωση;”. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: “Έχουμε διάκριση ή σύντηξη εξουσιών;”.Χρ. Αηδόνης: “Λυπάμαι και οργίζομαι που τους εμπιστεύτηκα”.