Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Κόλλησε το δάνειο στο ποσό στις τράπεζες-Χάνεται και το ορόσημο του Eurogroup της 21ης του μηνός, Φαντασμογορική υποδοχή του 2013 σε ολόκληρο τον πλανήτη, Φονικό με την καλημέρα του χρόνου, 12.733 οι ψηφοφόροι στους καταλόγους.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ:  Συνταγή Χρυσής Αυγής θα εφαρμόσει το ΕΛΑΜ– Οργανώνει επιλεκτικά συσσίτια και επιτίθεται σε αριστερές οργανώσεις, Ρεκόρ αφίξεων φλαμίνγκο, Προστατευόμενος μάρτυρας ο Φόξης-Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα, Προεδρικές εκλογές– ”Παίζεται” η Νέα Υόρκη, Αλλαγές και στα σχολεία- Νέο ωράριο εργασίας.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Ψηφοθηρικές οι μεταμφιέσεις τους- Η τουρκική πλευρά επιχαίρει για όλα αυτά που διατυπώνονται ως θέσεις από τα επιτελεία Ν.Αναστασιάδη και Γ.Λιλλήκα, Πρόεδρος: Δεν υπογράφω ιδιωτικοποιήσεις Ημικρατικών, Συνεργασία με όλους για νέα εποχή, Ο Φώτης Παπαφώτης και η παύση του από τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών.

Ο ΦΙΛΕΛΕΘΕΡΟΣ: Ύστατη προσπάθεια για το χρέος- Αναζητείται διέξοδος για το κόστος ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, Μίνι συναγερμός για την Μέρκελ– Θα έρθουν στην Λεμεσό άλλοι 6-7 ηγέτες- Κάστρο το Μεριντιέν, Χαλαρά στο νέο ωράριο.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Παράθυρο σωτηρίας μιας εβδομάδας –Ή αλλάζουν οι όροι της αξιολόγησης των αναγκών των τραπεζών ή πάμε σε κούρεμα, Ο διοικητής της ΚΤ κατηγορείται από τον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών για’‘προληπτική λογοκρισία”.