Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΧΑΡΑΥΓΗ: Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΔΟΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ” έτσι υπονομεύει ο ΔΗΣΥ την αξιοπιστία της Κύπρου: Ενώ το ΔΝΤ μιλά για πρόοδο από τον Ιούλη, ο κ. Νεοφύτου μιλά πάλι για καθυστέρηση. Με σοβαρότητα και διεκδικητικότητα. Δεύτερη θητεία στο Λευκό οίκο για τον Ομπάμα. Δεύτερος μοχλός πίεσης σε Τουρκία το φυσικό αέριο.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: “ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΔΙΣ.” προς διαχωρισμό δημοσίων οικονομικών – ανακεφαλαιοποίησης. Τέσσερις μεγάλες διαφορές, στη σύσκεψη αρχηγών οι Δικαστές Ανωτάτου. Νέες μειώσεις στις τιμές καυσίμων. Κόβουν τη παροχή νερού σε αγρότες για οφειλές.Δεύτερη ευκαιρία στους πτωχεύσαντες.

ΠΟΛΙΤΗΣ: “ΑΛΛΑ 500 εκατ. ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ”, μπροστά αποφάσισε να προχωρήσει η Αμερική, μπαλάκι οι ευθύνες για την επικαιροποίηση, η Κύπρος μπαίνει σε βαθιά ύφεση, διαμαρτυρία Ελλαδιτών.

ΑΛΗΘΕΙΑ:“ΜΑΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2013 – 14” αρχίζει αύριο σκληρό πόκερ με την τρόικα ενώ το δημόσιο χρέος αναμένεται να εκτιναχθεί πάνω ααπό το ΑΕΠ στο τέλος της διετίας.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Πρώτο θέμα της εφημερίδας σήμερα “ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ”, μαύρα Χριστούγεννα για τους πολύτεκνους, αυξάνεται ο αριθμός των πτωχεύσεων. “τουρκική ένωση με βούλα Ευρώπης”.