Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:”ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΑΛΑ – ΛΙΛΛΗΚΑ” σε ντέρπι εξελίσσεται η είσοδος στο β´ γύρο. Ψήφο με ψήφο η μάχη του πλανητάρχη, οι τράπεζες να γίνουν πιο μικρές, τρομακτικό σενάριο 12 δισεκατομμυρίων – άξονας διαπραγματεύσεων με τη Τρόικα, δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Με πρώτο θέμα “ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ”, η κρυφή ατζέντα Χριστόφια – ΑΚΕΛ για δύο μνημόνια, συνεντεύξεις Μάριου Καρογιάν και Νεοκλή Συλικιώτη.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “ΠΛΗΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ”, Φ.Α. καμία απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου, ο ΔΗΣΥ υπονομεύει την αξιοπιστία των ερευνών στις τράπεζες.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: “ΜΕ ΣΥΝΕΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ η πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης” δήλωσε ο καθηγητής Μιχάλης Οικονομίδης για το φυσικό αέριο, αναμένει τον καθορισμό ημερομηνίας η κυβέρνηση για τη κάθοδο της Τρόικας. Κατά βούληση το ΕΥΡΩΚΟ.

ΠΟΛΙΤΗΣ: “ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ VS ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ο Νεοκλής Συλικιώτης δηλώνει αισιόδοξος για την οικονομία, θέλει να αλλάξει τον εταιρικό φόρο, η αιδήμων σιωπή των υπουργών του Τάσσου και ας μην υποτιμούν όσους δεν θέλουν τον Αναστασιάδη, δήλωσε ο Ν. Παπαδόπουλος.