Ελεονώρα Μελέτη κατά Snik: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και όχι… οι στίχοι;»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Snik, με τίτλο Chinchilla. Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η Ελεονώρα Μελέτη με τον Κώστα Τσουρό απάντησαν στον γνωστό ράπερ.

«Έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που λέει πολύ ωραίες λέξεις μέσα και έχει μηνύματα πολύ ωραία και όχι καθόλου σεξιστικά. Κι εμείς είμαστε σκουπίδια οι δημοσιογράφοι που αναφερόμαστε σε αυτά τα τραγούδια που έβγαλε ο Snik. Βασικά νομίζω ότι κανείς μπορεί να μην τον έχει καλέσει στην εκπομπή του. Μέχρι πρότινος είχε να κάνει με πράγματα τα οποία αφορούσαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θυμάστε κάποια περιστατικά που έβγαινε μπροστά σε κάμερες με ανθρώπους που έσπρωχναν τα μικρόφωνα και από πίσω πήγαινε ο Snik. Νομίζω ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά καμία εκπομπή δεν θα τον καλούσε. Τώρα, γιατί νομίζει ότι βγάζουμε μίσος και είμαστε σκουπίδια; Μακάρι να είμαστε σκουπίδια, όπως το λέει ο Snik», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε τον λόγο τότε και πρόσθεσε με τη σειρά της: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά. Αυτό που θέλω να πω στον Snik είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας».