Εκστρατεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Εκστρατεία αλληλεγγύης οργανώνουν και στην Ελλάδα οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με τις “Παστίλιες για τον πόνο του άλλου”. Τις αγοράζουμε από το φαρμακείο και τα έσοδα χρηματοδοτούν τα προγράμματα της οργάνωσης. Πρόσωπα της εκστρατείας είναι πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Ευγένιος Τριβιζάς.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δημοσίευσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Μια νέα «ασθένεια» έχει κάνει την εμφάνισή της αυτόν τον καιρό στη χώρα μας, με «θύματα» όλους όσοι νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε στους ανθρώπους που πλήττονται πιο σοβαρά από μικρές και μεγάλες κρίσεις, εντός κι εκτός συνόρων. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έβαλαν στόχο να τη θεραπεύσουν με τις «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου», μια μεγάλη καμπάνια που βασίζεται σε ένα κόκκινο κουτί με έξι καραμέλες από μέλι και θυμάρι. Θα το βρίσκουμε στα φαρμακεία όλης της χώρας στην τιμή του 1,60 ευρώ και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατίθενται απευθείας στα προγράμματα της οργάνωσης, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι Παστίλιες όμως δεν βοηθούν μόνο την οικονομική υποστήριξη της δράσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Είναι και το σύμβολο μιας ολοκληρωμένης εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που βιώνουν έντονα τον αποκλεισμό από την περίθαλψη εντός κι εκτός συνόρων”
Ζητήστε τις από το φαρμακοποιό σας. Μεταδώστε τα μηνύματα της καμπάνιας, γίνετε κι εσείς πρόσωπο της καμπάνιας. Όλοι οι τρόποι εδώ: www.pastilies.gr