«Εγώ ο Πολίτης»: Προτείνει στον ΠτΔ, να διορίσει τον Φαίδωνα Υπουργό Δικαιοσύνης

Σε γραπτή ανακοίνωση, το πολιτικό κίνημα «Εγώ ο Πολίτης» προτείνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διορίσει τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος ως Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Αυτούσια η γραπτή ανακοίνωση:

Χαρτοφυλάκιο Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης

Το πολιτικό γραφείο του κόμματος «Εγώ ο Πολίτης», επιθυμεί να κάνει χρήση του δικαιώματός του, προτείνοντας στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εξετάσει το ενδεχόμενο να διορίσει τον κ. Φαίδωνα Φαίδωνος ως Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Ο πρότερος βίος του κ. Φαίδωνος, μας έχει πείσει ότι είναι το καταλληλότερο πρόσωπο τη δεδομένη στιγμή για αυτή την υπηρεσία προς την Πολιτεία.

Ιδίως, μετά και τις παραδοχές του τέως αρχηγού της Αστυνομίας περί διαχρονικής σήψης στο σώμα, θεωρούμε ότι το πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει αυτό το αξίωμα, πρέπει να έχει το σθένος, να είναι διατεθειμένο να τα βάλει με τον βαθύ δημοσιουπαλληλισμό και τη γραφειοκρατία, να είναι ανεπίδεκτος πιέσεων και να επιδεικνύει μηδενική ανοχή προς τη διαφθορά, την ανομία και την παλαιοκομματοκρατία, χαρακτηριστικά τα οποία ο κ. Φαίδωνος έχει αποδείξει ότι κατέχει.

Διευκρινίζουμε, ότι η πρόταση αυτή, γίνεται με πλήρη επίγνωση και σεβασμό των προνοιών του συντάγματος, βάσει των οποίων, ο ΠτΔ έχει την απόλυτη εξουσία διορισμού στη συγκεκριμένη θέση.»

Για το ίδιο θέμα το κίνημα προέβη σε ανάρτηση στη σελίδα στο facebook: