Γιατί κάποιοι υποστηρίζουν ότι, ίσως η μικρή Sierra, είναι ζωντανή; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό καθώς και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Υπενθυμίζετε ότι στη λίμνη στο Ξυλιάτο ο 35χρονος ομολόγησε ότι έριξε το άψυχο σώμα της 6χρονης μικρής Σιέρας, θυγατέρας της Marry Rose, της οποίας το πτώμα εντοπίστηκε στο φρεάτειο στο Μεταλλείο του Μιτσερού και “άνοιξε” το δρόμο για αποκάλυψη του πρώτου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο Νίκου Μεταξά.

Όμως σήμερα, στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών, Λούης Κουτρουκίδης, αποκάλυψε κρυφές πτυχές της σχέσης της άτυχης Marry Rose με τον “Ορέστη”  και επιμένει ότι η 6χρονη Sierra είναι ζωντανή.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή ο κ. Κουτρουκίδης, “Συναντούσε τη Μarry Rose σε ένα εστιατόριο στη Λακατάμεια που το έχει μια Κινέζα παντρεμένη με Κύπριο. Εκεί βρισκόταν με την Marry Rose με το παιδί της και με τα παιδιά του, τα οποία τα έπαιρνε σε μια σχολή πολεμικών τεχνών κοντά. Την γνώριζε, ήταν φιλενάδα του. Το παιδάκι γνώριζε και τα παιδάκια του. Δεν νομίζω να είναι τόσο κτήνος, το παιδάκι που ήταν φίλη με τα παιδάκια του να μπορούσε να του κάνει κακό.”

Ο κ. Κουτρουκίδης εξήγησε ότι στη βάση της γνωριμίας των παιδιών του Νίκου Μεταξά με την κόρη της Marry Rose, πιστεύει ακόμη και σήμερα ότι η 6χρονη Sierra είναι στη ζωή, ωστόσο δεν γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται.

“Γνωρίζονταν μεταξύ τους. Κάποια ώρα ο Μεταξάς, μπορεί να ήταν ότι ήταν, αλλά ήταν και άνθρωπος. Με τα παιδάκια του, τα αγαπά, άρα πρέπει να νιώθει κάτι. Έπαιρνε τα παιδάκια του σε αυτή τη σχολή πολεμικών τεχνών και μέχρι να τελειώσουν, καθόταν εκεί με τη Marry Rose.”

O Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών εξέφρασε την άποψη ότι ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς λέει ψέματα σε σχέση με το θάνατο της 6χρονης Sierra και διερωτήθηκε γιατί στην ομολογία του είπε ότι σκότωσε την μικρή και έριξε το πτώμα της στη λίμνη Μεμί, αφού το έδεσε με πέτρες, ενώ δεν έκανε το ίδιο για την Marry Rose.

“Kάποιος ανακριτής θα του είπε μα αν την έβαζες εδώ, το πτώμα θα έβγαινε στην επιφάνεια. Και απάντησε αυτός ότι έβαλε πέτρες. Εφόσον σκοτώσω μάνα και κόρη και πετάω εκεί την μάνα, γιατί να πάω άλλα είκοσι χιλιόμετρα μακριά για να πετάξω την κόρη. Λέει ψέματα, χίλια τοις εκατό. Το παιδάκι κάπου είναι. Πού είναι; Θα το βρούμε.” 

Ο κ. Κουτρουκίδης αναφέρθηκε σε όσα μεταδόθηκαν στη βρετανική τηλεόραση για τον καθ’ ομολογία serial killer και τις εκτιμήσεις ότι άρχισε τη δράση του το 2014 με βιασμούς.

“Κάποιοι ψυχολόγοι που μίλησαν στη βρετανική τηλεόραση ανέφεραν ότι η δράση του πιθανόν να άρχισε από το 2014 με βιασμούς.”

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha:

Πηγή: AlphaNews Live