Διπλό φονικό: Θρίλερ για γερά νεύρα – Ο ένας καρφώνει τον άλλο…

Θρίλερ για γερά νεύρα έχει καταντήσει η όλη υπόθεση με το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στο Στρόβολο την περασμένη εβδομάδα με θύματα τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη 59χρονη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Οι δύο ύποπτοι οι οποίοι είχαν συλληφθεί αργα χθες βράδυ,  23χρονος αδελφός και η 22χρονη συμβία του 33χρονου που ήδη τελεί υπό 8ημερη κράτηση, οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου έγινε  αποδεκτό το αίτημα για 8ημερη προσωποκράτηση.

Η συμβία του 33χρονου παρουσιάστηκε με δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στην κράτησή της. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από τον εξεταστή της υπόθεσης, η νεαρή συνδέεται με τις έρευνες γιατί γενετικό της υλικό συνδέεται με τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τη σκηνή του φονικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκαν ένα ρόπαλο και ένα ζυεγάρι κορδόνια παπουτσιών,όπου έφεραν το DNA της 22χρονης.

Επίσης, εντοπίστηκε ένα ξίφος, πάνω στο οποίο βρέθηκε το DNA της 22χρονης, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι το πήρε απλά για να το επεξεργαστεί. Συγκεκριμένα, είπε πως απλά άγγιξε το ξίφος, το οποίο είχε δωρίσει στον 33χρονο ο εργοδότης του.

Ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του 33χονου, εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, και δεν έφερε ένσταση στην κράτησή του. Ανέφερε όμως ότι «ο αδελφός μου είπε ψέματα».

Οι Αστυνομικές  αρχές εξακολουθούν να αναζητούν το πορτοφόλι του 60χρονου και μια κουκούλα τύπου «Μπομπ Μάρλει», ενώ αναμένεται να γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων.