Διεκόπη η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών

Διεκόπη πριν από λίγο η σύσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τους πολιτικούς που στηρίζουν την Ελληνική Κυβέρνηση, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, η οποία ξεκίνησε μετά τις 9μμ, με αιχμή την κρίση που προκάλεσε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τόσο ο κ. Βενιζέλος όσο και ο κ. Κουβέλης, λίγο μετά την έναρξη της σύσκεψης, ζήτησαν έκτακτη σύγκληση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των κομμάτων τους, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη εμπλοκή στις συνομιλίες.

Πριν λίγα λεπτά ο κ. Βενιζέλος μπήκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να κάνει καμία δήλωση, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι νωρίτερα έκανε λόγο για «μακρά νύχτα».

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τα σύννεφα πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου οφείλονται στην θέση του κ. Κουβέλη για επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο κλήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι Υπουργοί της κυβέρνησης, που ανήκουν στη ΝΔ, ενώ στις 11μμ αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης