Δημητρίου: Δεν ρισκάρουμε, δεν λοξοδρομούμε παρά μόνο βλέπουμε μπροστά

Δεν ρισκάρουμε, δεν λοξοδρομούμε παρά μόνο βλέπουμε μπροστά, τόνισε η εκπρόσωπος τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη,  Αννίτα Δημητρίου αναφερόμενη στις  Προέδρικές Εκλογές:

Λίγες μέρες απομένουν πριν από τις εκλογές και οι πολίτες πρέπει να κάνουν την καλύτερη επιλογή για το μέλλον της χώρας μας.

Ειδικά αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερης σημασίας αφού η επόμενη πενταετία θα είναι καθοριστική για το μέλλον της Κύπρου μας. Αποφασίζουμε αν θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε υπεύθυνα και σταθερά με ασφάλεια και προοπτική ή αν θα επιστρέψουμε σε αποτυχημένες συνταγές που κόστισαν σε όλους μας και θα διακινδυνεύσουμε με κάτι επικίνδυνο και αβέβαιο.

Πειράματα δεν χωράνε όταν έχουμε οικοδομήσει ένα στέρεο παρόν και θέσαμε τις βάσεις για ένα ισχυρό μέλλον. Και είμαστε περήφανοι όλοι σήμερα για την πορεία της χώρας μας χάριν των σωστών χειρισμών του Προέδρου Αναστασιάδη.

Αυτές οι εκλογές δεν έχουν χρώμα, κομματική ή ιδεολογική ταυτότητα. Αυτές οι εκλογές απευθύνονται στον κάθε πολίτη του κράτους, όπου και αν ανήκει, που θέλει με την επιλογή του να διασφαλίσει το μέλλον της πατρίδας μας.

Γι’ αυτό ψηφίζουμε και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο τον Νίκο Αναστασιάδη. Του δίνουμε την ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή ώστε με την επανεκλογή του την 4η Φεβρουαρίου να συνεχίσει υπεύθυνα και συνετά τον δρόμο της σταθερότητας και ανάπτυξης.

Δεν ρισκάρουμε, δεν λοξοδρομούμε παρά μόνο βλέπουμε μπροστά.

Σταθερά μπροστά!