ΔΗΚΟ: Αναστασιάδης, ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ οργανώνουν κοκορομαχίες επί των ερειπίων των πολιτικών τους

Αναστασιάδης, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ οργανώνουν κοκορομαχίες επί των ερειπίων των πολιτικών τους, τόνισε σε δηλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς.

Ο κυπριακός λαός παρακολουθεί τις τελευταίες βδομάδες τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να καθιστά τον εαυτό του στέλεχος της προεκλογικής εκστρατείας του ΔΗΣΥ αλλά και να επιδίδεται σε τοξικό, διχαστικό και προσβλητικό λόγο εναντίον όσων διαφωνούν με το ΔΗΣΥ. Η πρωτοφανής κομματική δράση του Προέδρου Αναστασιάδη, πέρα από διχαστική, είναι και ενδεικτική της καθημερινής υπονόμευσης των θεσμών στην οποία δυστυχώς διαπρέπει η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ.

Μαζί με τον κ. Αναστασιάδη και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, δημιουργούν τεχνητή πόλωση και ένταση, σε μια προσπάθεια να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους, ενόψει ευρωεκλογών.

Οργανώνουν “κοκορομαχίες” επί των ερειπίων της αποτυχημένης πολιτικής στο Κυπριακό, την οποία από κοινού στήριξαν και εφάρμοσαν μέχρι την κατάρρευσή της.

Το Δημοκρατικό Κόμμα καλεί το λαό να κλείσει τα μάτια στις κακόγουστες θεατρικές παραστάσεις και να στείλει στις 26 Μαΐου Μήνυμα για σωστή και διεκδικητική στρατηγική στο Κυπριακό, λύσεις στα προβλήματα της Οικονομίας, σεβασμό στους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και ακόμα πιο ισχυρό και διεκδικητικό Δημοκρατικό Κόμμα.