Δίπλαρος σε Χριστοφίδη: Δεν έχετε διδαχθεί καθόλου από τον κ. Κατσουρίδη;

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ευθύμιου Δίπλαρου και του μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ ,Χρίστου Χριστοφίδη.

Οι δύο τους, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι» για να συζητήσουν μαζί με τον βουλευτή του ΔΗΚΟ, Πανίκο Λεωνίδου για τις τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Η συζήτηση όμως προς το τέλος ξέφυγε με τον Δίπλαρο να λέει στον Χριστοφίδη ότι ποτέ δεν θα διδαχθεί από τον Κατσουρίδη και με τον Χριστοφίδη να του απαντά για την «ατάκα» Δίπλαρου περί «πτωμάτων στον αναπνευστήρα»…

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δίπλαρος  ανέφερε ότι επί διακυβέρνησης Κληρίδη, όταν κατέθετε την αίτηση για ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε., η Τουρκία αντιδρούσε άνευ ορίων και απειλούσε.

Τότε ο Χρίστος Χριστοφίδης, δήλωσε ότι είναι ο Γιώργος Βασιλείου που κατέθεσε την αίτηση για ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε., με τον κ. Δίπλαρο να ανταπαντά λέγοντας:

«Εντάξει, τώρα θα μας πείτε για την Ε.Ε., κύριε Χριστοφίδη; Που εσείς δεν πιστέψατε; Για όνομα του Θεού!».

«Λέτε πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα», απάντησε με τη σειρά του ο κ. Χριστοφίδης, για να φουντώσει περαιτέρω η συζήτηση.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, απευθυνόμενος στον κ. Χριστοφίδη, του είπε ότι δεν τον διέκοψε όταν αυτός είχε τον λόγο.

«Έχετε ένα σύστημα να διακόπτετε πάντοτε τον συνομιλητή σας. Δεν έχετε διδαχθεί καθόλου από τον κ. Κατσουρίδη; Ποτέ δεν θα διδαχθείτε; Εντάξει, δεν τον θέλετε, κατανοητό, αλλά πρέπει να παίρνετε κάποια θετικά παραδείγματα. Ο κάθε ένας λέει ό,τι θέλει και πρέπει να κρίνεται από τους πολίτες. Αυτή είναι άλλωστε και η ετυμηγορία του λαού κάθε πέντε χρόνια. Κρινόμαστε, κύριε Χριστοφίδη», τόνισε.

«Έτσι, και για νεκρά πτώματα λέμε και για πολλά πράγματα και για πτώματα που είναι στον αναπνευστήρα…», απάντησε ο Χριστοφίδης, με τον Ευθύμιο Δίπλαρο να επαναλαμβάνει ότι το ΑΚΕΛ έχει κριθεί και για την εξωτερική πολιτική, αλλά και για τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, απαντώντας έτσι στα περί «νεκρών πτωμάτων».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: Sigmalive.com