“Δίκοπο μαχαίρι”… για τον Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Έχουν απομείνει μόνο 5 μήνες για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές άρα σήμανε και η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τον ίδιο.

Ποιο στρατόπεδο θα στηρίξει τελικά;

Της δεξιάς, όπου ανήκε ο πατέρας του, Πολύκαρπος Γιωρκάτζης; Ή θα στηρίξει το κέντρο όπου ανήκει ο ετεροθαλής αδελφός του, Νικόλας Παπαδόπουλος;

Για χάρη της ιστορίας ας αναφέρουμε ότι ο πατέρας του ήταν από τα ιδρυτικά μέλη, μαζί με τον Γλαύκο Κληρίδη του δεξιού κόμματος “Ενιαίο Κόμμα”.

Και για να μη ξεχνιόμαστε ήταν επίσης ο άνθρωπος που κυνήγησε τη Χούντα όσο κανείς άλλος. Ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών ο οποίος εφοδίασε τον Αλέξανδρο Παναγούλη με Κυπριακό διαβατήριο για να μπορέσει να διαφύγει από τη Χούντα και να πάει στην Ιταλία. Επίσης ήταν ο άνθρωπος που έστειλε πολεμικό υλικό στους τότε αγωνιστές οι οποίοι ήθελαν να ρίξουν τη Χούντα.

Όταν η Χούντα πληροφορήθηκε την όλη δράση του Πολύκαρπου Γιωρκάτζη ζήτησε από τον Μακάριο να τον καθαιρέσει από Υπουργό. Και όταν αργότερα ο Μακάριος τον έθεσε εκτός Υπουργικού συμβουλίου, υπακούοντας τις εντολές της Χούντας, άνθρωποι της Χούντας τον “έφαγαν” δολοφονώντας τον εν ψυχρώ.

Αυτά λοιπόν με λίγα λόγια για το ιστορικό του πατέρα του Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της επιλογής στρατοπέδου Κωνσταντίνε.

Η Λαιμητόμος.com, ήδη γνωρίζει σε ποιο στρατόπεδο θα καταλήξεις.

Σκέψου το λοιπόν ώριμα και σωστά.