Γιώργος Σαρίδης: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Όχι στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δήλωσαν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Σαρίδης και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστας Λαζαρίδης.

Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε ψηφίσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης αν και δήλωσε ότι σήμερα καταψηφίζει την κυβέρνηση επέλεξε να απευθυνθεί προσωπικά στον πρώην βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Δανέλλη λέγοντας ότι τον στηρίζει για τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται.

«Σπύρο διαφωνώ μαζί σου και το ξέρεις για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά αυτό που κάνουν σε σένα και στην οικογένεια σου το καταδικάζω από τα βάθη της καρδιάς μου και θα σταθώ δίπλα σου. Οι αισχροί και οι θρασύδειλοι που σου επιτίθενται κάνουν επίθεση και σε μένα και σε κάθε δημοκράτη που σέβεται τον εαυτό του».

Ο κ. Σαρίδης στην αρχή της ομιλίας του επέλεξε όπως είπε να αναφερθεί στους πολίτες και όχι στους βουλευτές ξεκινώντας με τη φράση «Ελληνίδες Έλληνες» ενώ εκτόξευσε πυρά τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία και στο ΚΙΝΑΛ για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Όσον αφορά δε τους Ανεξάρτητους Έλληνες ήταν ακόμα πιο οξύς λέγοντας πως για τη συμπεριφορά τους δεν υπάρχει κανένα κόσμιο σχόλιο που θα μπορούσε να κάνει.