Γιωργάλλας: Φρένο στους παχυλούς μισθούς των Golden Boys

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Μιχάλης Γιωργάλλας ζήτησε επιτακτικά να μπει φρένο στους παχυλούς μισθούς των στελεχών του Συνεργατισμού, για να μπορέσει το κίνημα να ολοκληρώσει την εξυγίανση του.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Την πάθαμε με τη Λαϊκή δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη με τον Συνεργατισμό. Είναι απαράδεκτο να επωμίζεται ο λαός το κόστος της ανακεφαλαιοποίησης του Συνεργατισμού και τα υψηλόμισθα στελέχη του συνεργατικού κινήματος, από τα οποία μάλιστα κάποια εξ’ αυτών φέρουν ευθύνη για την κακή πορεία του Συνεργατισμού, να απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και επιδόματα», είπε ο κ. Γιωργάλλας και συνέχισε:

«Κατανοούμε ότι υπάρχει ακόμη η εκκρεμότητα του διορισμού των μελών της Επιτροπείας της Κεντρικής Συνεργατικής Τράπεζας, αλλά ο Συνεργατισμός λειτουργεί και επιβάλλεται, αυτοί που έχουν ακόμη την ευθύνη της διαχείρισης, να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, έτσι ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση, για να μπορέσει το συνεργατικό κίνημα να ορθοποδήσει και να συνεχίσει να επιτελεί τον κοινωνικό του ρόλο», τόνισε ο κ. Γιωργάλλας και κατέληξε:

«Καλούμε αυτούς που διαχειρίζονται τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα, την κυβέρνηση που είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος και την Κεντρική Τράπεζα που είναι η εποπτική αρχή να προβούν σε όλες τις ενέργειες για να μειωθούν οι απολαβές των λεγομένων golden boys του Συνεργατισμού και για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα του λαού, που ανάλαβε το βάρος της ανακεφαλαιοποίησης του συνεργατικού κινήματος».