Για χάρη του 68χρονου άντρα της η 28χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας, λαίδη Κίτι Σπένσερ ασπάζεται τον Ιουδαϊσμό

Όλα για τον έρωτα! Τον Ιουδαϊσμό πρόκειται να ασπαστεί η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας, λαίδη Κίτι Σπένσερ, προκειμένου να παντρευτεί με τον Εβραίο μεγιστάνα της μόδας και εκατομμυριούχου, Μάικλ Λιούις.

Η λαίδη Κίτι Σπένσερ αρραβωνιάστηκε τον κατά 5 χρόνια μεγαλύτερο από τον πατέρα της, 60χρονος Μάικλ Λιούις, πρόεδρο της εταιρείας Foschini, ιδιοκτήτριας πολλών διάσημων καταστημάτων, τον Δεκέμβριο κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στην πατρίδα του γαμπρού στην Νότια Αφρική. Οι φήμες για την σχέση τους είχαν ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2018, όταν η λαίδη Κίτι Σπένσερ εθεάθη να φεύγει από την έπαυλή του στο Λονδίνο.

Και τώρα, σύμφωνα με τους The Times, η λαίδη Κίτι Σπένσερ θα γίνει Εβραία και έχει ήδη αρχίσει να κάνει «μαθήματα θρησκευτικών» στην προετοιμασία της για τον γάμο της με τον Μάικλ Λιούις. Με αυτή την μετατροπή, η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας θα πρέπει να μελετά πλέον την Βίβλο της εβραϊκής πίστης και να ακολουθεί τους εβραϊκούς διατροφικούς νόμους, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κόψει το χοιρινό και τα οστρακοειδή.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τον Μάικλ Λιούις, που έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά από την προηγούμενη σχέση του. Όσο για την λαίδη Κίτι Σπένσερ είχε μιλήσει στο παρελθόν για το γεγονός πως δεν ήταν έτοιμη να ξεκινήσει την δική της οικογένεια. «Μπορώ να με φανταστώ κάποια στιγμή με παιδιά» είχε δηλώσει στην Daily Mail «Αλλά είμαι μόλις 20 χρονών. Έχω φίλους που έχουν παιδιά και είναι πολύ γλυκά αλλά νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να επιλέξει πότε είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνει τα δικά του παιδιά«.

Η λαίδη Κίτι Σπένσερ και ο Μάικλ Λιούις δεν έχουν κάνει γνωστές ακόμη, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο τους, αλλά σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα πιθανότατα θα γίνει στην Νότια Αφρική, όπου και αναμένεται να παραβρεθούν τόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όσο και ο πρίγκιπας Χάρι, στον γάμο του οποίου ήταν παρούσα και η λαίδη Κίτι Σπένσερ.