Τι δήλωσε η Amal Clooney για τις φήμες περί χωρισμού…

Τα δημοσιεύματα άρχισαν να μιλούν για τον χωρισμό της Amal και του George Clooney λίγο μετά τις δηλώσεις του χολιγουντιανού σταρ ότι έχει να δει τα παιδιά του 200 ημέρες. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν μπορεί να βρει κοινό τρόπο πλεύσης και τα δίδυμα παιδιά τους μένουν με τη δικηγόρο μέχρι να πάρουν μία οριστική απόφαση. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 στη Βενετία και η ακτιβίστρια νομικός άλλαξε αμέσως το επίθετό της από Alamuddin σε Clooney. Τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν τα δίδυμα τους, τον Alexander και την Ella.

“Κατάλαβα σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Amal! Όταν λοιπόν αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει νωρίτερα. Απλά της το πέταξα κατακούτελα” είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός. Μόλις 6 χρόνια μετά το γάμο φαίνεται πως ήρθαν τα σύννεφα.

Κανένας από τους δύο δεν έχει πάρει δημόσια θέση σε όσα γράφονται για την κρίση στο γάμο τους. H Amal Clooney έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην The Guardian αλλά μίλησε με την επαγγελματική της ιδιότητα και υπερασπίστηκε την ελευθερία του λόγου των δημοσιογράφων “Την ίδια ώρα οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται για τους δημοσιογράφους από την άρχουσα τάξη παίρνουν έμπνευση από τη γλώσσα που έρχεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ” είπε αναφερόμενη στον Donald Trump.

H Clooney θέλει να βάλει ένα τέλος στην κακοποίηση των δημοσιογράφων και αποσκοπεί στο να βρεθούν λύσεις έτσι ώστε οι εκπρόσωποι του Τύπου να μην φυλακίζονται ή στοχοποιούνται. “Αν οι παγκόσμιοι ηγέτες ενώνονται για να βρουν τρόπους να φιμώσουν τον Τύπου δεν πρέπει κι εμείς ως συνήγοροί τους να κάνουμε το ίδιο;”