Γεωργιάδης για MED7: Σημαντική στήριξη από τους εταίρους μας

Γεωργιάδης: Οι προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιάδη αλλά και του πρωθυπουργού Μητσοτάκη έχουν οδηγήσει στην εξαιρετικά σημαντική στήριξη από τους εταίρους μας, στο πλαίσιο των MED7. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ψύχραιμα, αποφασιστικά και μεθοδικά. Και στο εσωτερικό όμως επιβάλλεται, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, μια στοιχειώδης αυτοσυγκράτηση.

«Η αυριανή έκτακτη επίσκεψη του Αμερικανού Yπουργού Eξωτερικών αλλά και η έντονη διπλωματική κινητοποίηση των τελευταίων ημερών, καταδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λόγω, βεβαίως, της απροκάλυπτα επιθετικής στάσης της Τουρκίας.

Αυτό επιβάλλει ανάλογη σοβαρότητα εκ μέρους όλων μας. Οι προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιάδη αλλά και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη έχουν οδηγήσει στην εξαιρετικά σημαντική στήριξη από τους εταίρους μας, στο πλαίσιο των MED7. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ψύχραιμα, αποφασιστικά και μεθοδικά.

Και στο εσωτερικό όμως επιβάλλεται, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, μια στοιχειώδης αυτοσυγκράτηση. Να περιορίσουμε τις εντάσεις, να αφήσουμε στην άκρη τις αχρείαστες αντιπαραθέσεις και να επικεντρωθούμε στα μεγάλα και τα σημαντικά».