Β. Μηλιώνης: Ούτε μια μέρα στη φυλακή ο πρώην πρόεδρος της Hellas Power

Με χαρτί υπογεγραμμένο απο ιδιώτη γιατρό τον Οκτώβρη του 2011, ο οποίος διέγνωσε ότι ο πρώην πρόεδρος της Ηellas Power Βασίλης Μηλιώνης έπασχε απο κρίσεις πανικού και αγχώδη συμπεριφορά, η διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος Κορυδαλλού αποφάσισε την επείγουσα μεταφορά του κρατουμένου στην ψυχιατρικη κλινική των φυλακών.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, καθώς και οι υπεύθυνοι της εταιρίας Energa, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων απο εγκληματική δραστηριότητα κρίθηκαν προφυλακιστέοι πριν απο δυο περίπου εβδομάδες. Οι εν λόγω εταιρίες ζημίωσαν το Δημόσιο με 152 εκ. ευρώ αφού ενώ εισέπρατταν το χαράτσι για τα ακίνητα, δεν το κατέβαλαν στη ΔΕΗ, αλλά το έστελναν σε δικούς τους λογαρισμούς στο εξωτερικό.

Στην περίπτωση του Μηλιώνη, όπως αποκάλυψε χθές το Θέμα της Κυριακής, ενώ ο ανακριτής και ο εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση του, ο πρώην πρόεδρος δεν έμεινε ούτε μέρα στη φυλακή, αφού πήρε τον δρόμο προς την ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού μετά απο ιατρική γνωμάτευση του 2011. Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως το ψυχιατρείο Κορυδαλλού διαθέτει πισίνα και υπαίθριο μπάρμπεκιου..για να καλύπτει τα γούστα των πλούσιων επισκεπτών του.

Ο πρώην πρόεδρος της Hellas Power αναμένεται να εξεταστεί απο τον ψυχίατρο κ. Νικόλαο Καββαδία, ο οποίος επισκέπτεται το θεραπευτήριο των φυλακών κάθε Δευτέρα και Παρασκευή για να αποφανθεί για την υγεία του αγχώδη κ. Μηλιώνη…