Βραζιλία: Πατέρας έκανε τατουάζ στις κόρες των ματιών του… τον φωνάζουν «Άνθρωπο-Σατανά»

Το παρατσούκλι «Άνθρωπος Σατανάς» έχει δοθεί σε έναν πατέρα στη Βραζιλία που έκανε τατουάζ στις κόρες των ματιών, εμφύτευσε κέρατα και λίμαρε τα δόντια του για να γίνουν κυνόδοντες, ώστε να μοιάζει «όσο πιο μοχθηρός γίνεται».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 44χρονος Michel Faro do Prado από το Σάο Πάολο έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο σώμα του, συμπεριλαμβανομένων τατουάζ και piercing, για να πετύχει να μοιάζει με διάβολο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας που είναι και πατέρας, εργάζεται σαν tattoo artist εδώ και 25 χρόνια και δήλωσε ότι θέλει να μοιάζει απειλητικός. Μάλιστα επιστράτευσε και έναν οδοντίατρο για να φτιάξει τα δόντια του ώστε να μοιάζουν σαν του σκύλου, με απώτερο σκοπό να τα επικαλύψει ολοκληρωτικά με μέταλλο.

Η γυναίκα του που ειδικεύεται στις αλλαγές στο σώμα, τον βοήθησε να πετύχει αυτό το ιδιαίτερο look.

O Michel ισχυρίζεται ότι έχει υψηλή αντοχή στον πόνο και λέει ότι δεν τον πειράζει να πονάει περισσότερο, αρκεί να φτιάξει το κορμί που θέλει.

«Υποφέρω πολύ περισσότερο μετά τις επεμβάσεις» είπε. «Στην πραγματικότητα υπάρχουν αλλαγές που είναι αδύνατον να γίνουν χωρίς αναισθησία. Αλλά αν πρέπει να πονάω για να πετύχω αυτό που θέλω, σίγουρα θα το αντιμετωπίσω».

Η πιο επικίνδυνη επέμβαση που έκανε ήταν τα τατουάζ στα μάτια του, γιατί έπρεπε να του γίνει ένεση με μελάνι στο ανώτερο στρώμα του σκληρού χιτώνα – το άσπρο κομμάτι του ματιού. Η συγκεκριμένη επέμβαση είναι υψηλού κινδύνου και ένα γλίστρημα της βελόνας μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη τύφλωση.

Παρά το παρατσούκλι του, ο Michel επιμένει ότι δεν προσπαθεί να μοιάσει με τον Σατανά. Προσέθεσε μάλιστα ότι πιστεύει πως ο Διάβολος είναι ένα όμορφο πλάσμα και δεν του μοιάζει καθόλου.

Για να λύσει τις όποιες παρεξηγήσεις, ο Michel εξήγησε ότι λατρεύει τον Θεό και προσπαθεί να κάνει το καλό στον κόσμο.

«Πιστεύω ότι η πραγματική εικόνα του Διαβόλου είναι όμορφη, το λέει η Βίβλος στη Γένεση και το ίδιο αναφέρεται στο βιβλίο του Ησαΐα».

Ο Michel μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ενεργός στους κύκλους της εκκλησίας και συχνά γυρνάει στην πόλη κηρύττοντας τον λόγο του Θεού.

«Οι άνθρωποι που δεν με έχουν ξαναδεί σοκάρονται. Ωστόσο πιστεύω ότι σε αυτό που είμαι – η οικογένειά μου και εγώ είμαστε αγαπητοί από την πλειοψηφία των ανθρώπων» είπε.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, απλώς απαιτώ σεβασμό. Δεν απορρίπτω τη συμβατική κοινωνία. Απορρίπτω την υποκρισία της και την έλλειψη σεβασμού για όσους είναι διαφορετικοί. Ο καθένας είναι αυτό που επιλέγει» τόνισε ο Michel. Η εξωτερική μου εμφάνιση έχει αλλάξει εξαιτίας αυτού που έχω γίνει με τον καιρό. Εκπροσωπεί την εσωτερική μου ελευθερία και την ανάγκη μου να σπάσω τα πρότυπα που επιβάλλονται από τους πολλούς».