ΒΟΜΒΑ! Ο Brad Pitt δεν αγαπάει την Αντζελίνα Τζολί αλλά… την Τζένειφερ Άνιστον!

Αποκαλύψεις έκανε ο φίλος και πνευματικός πατέρας του Μπράντ Πίτ, Ρον Μπαρντ. Ο άνθρωπος που είχε προβλέψει τη σχέση pit jolie kidsτου Μπράντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί   αλλά τώρα «βλέπει» ότι ο Μπραντ Πιτ δεν αγαπάει πλέον την Αντζελίνα Τζολί, αλλά την Τζένιφερ Άνιστον.

Σύμφωνα με το National Enquire, ο Μπαρτ λέει ότι ο Πιτ έχει εγκλωβιστεί στη σχέση του με τη Τζολί και νιώθει να πνίγεται. Δεν πρόκειται όμως να την αφήσει γιατί αγαπάει πολύ τα έξι τους παιδιά και δεν θέλει να τα πληγώσει, αλλά και γιατί πιστεύει ότι ένα διαζύγιο θα έπληττε πολύ την εικόνα του. Μάλιστα ο πνευματικός λέει πως «βλέπει» ότι το ζευγάρι -το οποίο κατά δήλωσή του έχει ήδη παντρευτεί- θα μείνει μαζί και θα κάνει άλλα τρία παιδιά.

Ηταν πνευματικός της Τζένιφερ Ανιστον
Ο Μπαρντ γνώρισε τον Πιτ το 2004 μέσω της τότε συζύγου του Τζένιφερ Ανιστον. Μάλιστα ακόμα και τώρα πιστεύει ότι ο Πιτ πάντα θα αγαπάει την Ανιστον και πως δεν τρέφει αισθήματα για την Τζολί.

Και συνεχίζει ο πνευματικός αποκαλύπτοντας ότι το 2005 είχε πει στον Πιτ ότι θα γνώριζε κάποια που θα του άλλαζε τη ζωή. ron bartΛίγο καιρό μετά ο ηθοποιός θα εγκατέλειπε την Ανιστον για τα μάτια της Αντζελίνα…

Βαθύπλουτος παραψυχολόγος
Ο Ron Bard, δημοφιλής παραψυχολόγος στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία (World Famous Psychic Medium Ron Bard) κάνει διάφορες προβλέψεις και έχει διάσημους πελάτες όπως ο Brad Pitt , η Kelsey Grammer, ο Justin Bieber και η Lindsey Lohan.

Σύμφωνα με την αµερικανική έκδοση του περιοδικού «Life & Style», ο πάµπλουτος παραψυχολόγος έχει πελάτες του πολλούς σταρ αλλά και στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων που του ζητούν την άποψή του όταν είναι να κάνουν µεγάλες κινήσεις, όπως εξαγορές και επενδύσεις.

Ο Ron Bard έχει εμφανιστεί σε αρκετά ιαπωνικά ντοκιμαντέρ και βοήθησε την ιαπωνική αστυνομία να διαλευκάνει υποθέσεις δολοφονίας. Πρόσφατα συνεργάστηκε με εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών και κοσμημάτων (η Sega και η Merrill Lynch Japan είναι ανάμεσα στους πελάτες του)