Αύγουστος – Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αύγουστος – Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Κριέ, είστε πάντα «μπροστάρης». Αυτή την εβδομάδα, οι ηγετικές σας ικανότητες, θα σας προσφέρουν μεγάλα οφέλη.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει μια αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο και φαίνεται πως κάποιος παίρνει τον αέρα από τα πανιά σας.

Ίσως να μην αισθάνεστε χαρούμενοι με τη δουλειά σας, ή δεν σας πληρώνουν όσα αξίζετε. Ο εκνευρισμός σας θα φτάσει σε σημείο ανατροπής. Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια αλλαγή. Μπορεί να ζυγίζετε τις δυνατότητες, για να πλεύσετε σε νέες κατευθύνσεις.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, στον οίκο της ρουτίνας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο των χρημάτων, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Όποια φυλακή αισθάνεστε… κλείνει ασφυκτικά γύρω σας. Η λέξη που συνεχίζει να χτυπάει στα αυτιά σας είναι «ελευθερία». Όμως αυτή δεν έρχεται χωρίς σκληρή προσπάθεια. Η Αφροδίτη στον οίκο της ρουτίνας, σας ενημερώνει πως τα μικρά βήματα σήμερα, οδηγούν στην μελλοντική προσωπική απελευθέρωση!

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Είστε έτοιμοι να τους εκπλήξετε όλους.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, καθώς ο ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, αναρωτιέστε αν έχετε την ενέργεια να παραμείνετε στην καριέρα που ακολουθείτε. Ανώτεροι υπάλληλοι στην εταιρεία σας συνεχίζουν να ζητούν περισσότερα, γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη παραγωγικότητα που μπορούν να την αποσπάσουν από ένα άτομο. Μπορεί να νιώθετε αποκλεισμένοι καθώς έχετε ήδη αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια σ’ αυτό το μονοπάτι. Σήμερα, αφήστε αυτό το τεύχος…. στο Σύμπαν.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο του ρομαντισμού, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να κάνετε κοπάνα σήμερα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να εξερευνήσετε μέρη της πόλης που δεν γνωρίζετε και να δημιουργήσετε αναμνήσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, τα λόγια σας μεταφέρονται παντού, σαν τον άνεμο αυτή την εβδομάδα. Οι ιδέες σας θα περιβάλλουν τον κόσμο.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, καθώς ο ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, κάποιος που έχει θέση εξουσίας προσπαθεί να εμποδίσει τα σχέδιά σας. Αυτό το άτομο μπορεί να γνωρίζει περισσότερα ή να έχει πτυχίο. Αντιπροσωπεύει ένα ακίνητο εμπόδιο. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να διαφωνήσετε με έναν αρχηγό.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, στον οίκο της οικογένειας, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο της φαντασίας σας τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σήμερα θα είναι μια μαγική μέρα όπου η οικογένεια συναντιέται και μοιράζεται υπέροχα συναισθήματα. Θα γευματίσετε στο πάρκο και θα κάνετε βόλτες στην πόλη. Θα μοιραστείτε ιστορίες στην παραλία, καθώς κοιτάζετε τα αστέρια. Αυτή θα είναι μια νύχτα ευτυχισμένων αναμνήσεων.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, πολλά λαμπερά και πολύτιμα αντικείμενα βρίσκονται στη διάθεσή σας. Θα κερδίσετε κάτι απροσδόκητο.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, καθώς ο ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον οίκο των πόρων σας κάτι που θέλετε να κάνετε, μπορεί να ξεπερνάει τον προϋπολογισμό σας. Κι ενώ θα μπορούσατε πιθανότατα να προσπαθήσετε σκληρά για να το αποκτήσετε, βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι πρέπει να μην ξεφύγετε από τον οικονομικό προϋπολογισμό. Η πρόκληση για εσάς, είναι ότι μερικές φορές το συναίσθημα μπορεί να καθορίσει τις αποφάσεις σας. Αλλά σήμερα, είναι καλό να ακούσετε τον Κρόνο, καθώς ο στόχος του είναι να σας βοηθήσει να γίνετε οικονομικά ασφαλείς.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο της επικοινωνίας, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο της τεχνολογίας, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε εφαρμογές παραγωγικότητας ή να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης δαπανών. Σήμερα, μπορείτε να δοκιμάσετε να επεξεργαστείτε ένα βίντεο, να δημιουργήσετε μουσική στον υπολογιστή σας ή να ασχοληθείτε με κάποια άλλη τεχνολογική εφαρμογή.

Λέων

Λέοντα, είστε ο κύριος διαπραγματευτής αυτήν την εβδομάδα. Πάρτε τη θέση σας στην κεφαλή του τραπεζιού.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, καθώς ο ήλιος στο Λέοντα (χρόνια πολλά!) κάνει αντίθεση με το σοβαρό Κρόνο στον οίκο των συνεργασιών θα συζητήσετε με το ταίρι σας τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της σχέσης σας. Θα καθορίσετε οδηγίες για την κοινή σας διαβίωση, την κοινή χρήση των οικονομικών σας ή τη δημιουργία ενός προγαμιαίου συμβολαίου. Φυσικά, δεν μπορούν να λυθούν όλα τα πράγματα σε μια μέρα… αλλά από κάπου ξεκινάτε.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, στον οίκο των χρημάτων, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Νιώθετε πως θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σήμερα. Κάτι σας έχει πιάσει. Μπορεί να έχετε βάλει στο μάτι ένα δαχτυλίδι, μια νέα θήκη τηλεφώνου ή μια όμορφη μπλούζα. Πάρτε ένα φίλο μαζί σας, ώστε να σας συγκρατήσει, σε περίπτωση που ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, κάντε ένα διάλειμμα. Διασκεδάστε κάνοντας αυτό που σας αρέσει.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, καθώς ο ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον καθηγητή Κρόνο στον οίκο της παραγωγικότητας δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα – κάτι εντελώς διαφορετικό από το χαρακτήρα σας. Μπορεί να θέλετε να περάσετε την ημέρα με τις πιτζάμες σας, ξαπλωμένοι σε μια αιώρα κάτω από τη σκιά ενός δέντρου. Ίσως κλειδωθείτε στο δωμάτιο για να παίξετε ένα βιντεοπαιχνίδι που θα σας οδηγήσει σε έναν μαγικό κόσμο όπου είστε το αφεντικό και σας θαυμάζουν όλοι στο βασίλειο. Με άλλα λόγια, θέλετε να διασκεδάσετε σήμερα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και στον οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Η εβδομάδα έχει ξεκινήσει, αλλά εξακολουθείτε να είστε σε ανέμελη διάθεση θέλοντας να παραβιάσετε τους κανόνες. Προκαλείτε τις προσδοκίες των άλλων και παραβιάζετε τους δικούς σας δογματικούς κανόνες. Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να φάτε το επιδόρπιο… για πρωινό;

Ζυγός 

Μπορεί να ασχοληθείτε μ’ ένα καινούργιο χόμπι. Αυτή την εβδομάδα, θα ανακαλύψετε ένα κρυφό σας ταλέντο.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο ήλιος στο Λέοντα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον οίκο της διασκέδασης.

Σήμερα βρέχει στο γήπεδο ποδοσφαίρου, το πάρκο είναι κλειστό για συντήρηση ή το αυτοκίνητό σας δεν θα ξεκινήσει. Υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο δρόμο σας. Και ενώ φυσικά, θα μπορούσατε να κάνετε μια προσαρμογή, αυτό δεν το κάνει λιγότερο ενοχλητικό. Αν κάνετε μελλοντικά σχέδια, σχεδιάστε έχοντας υπόψη τον Κρόνο. Κάντε πράγματα που συνδέονται με τον Κρόνο… όπως αναρρίχηση ή δουλέψτε στο γραφείο για να καλύψετε τη γραφειοκρατία.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο των αποδράσεων, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σήμερα, θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις με ένα καινούργιο χόμπι. Ίσως ανακαλύψετε ένα μουσικό όργανο ή μια τέχνη που θα σας κάνει να πετάξετε στα σύννεφα από ενθουσιασμό. Σήμερα είναι καλή ιδέα να απολαύσετε επιπλέον παιχνίδι και διασκέδαση.

Σκορπιός

Σκορπιέ η αντίληψή σας είναι αξεπέραστη. Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε το δρόμο προς τα εμπρός.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο ήλιος στο Λέοντα κάνει αντίθεση με τον πατρικό Κρόνο στην περιοχή της οικογένειας. Κάποιες φορές, φαίνεται ότι η οικογένειά σας δεν σας καταλαβαίνει. Αλλά δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη φωλιά. Όλα αφορούν την πίστη στον εαυτό σας και την πορεία της ζωής σας. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να εστιάσετε σε έναν αγαπημένο στόχο… για να ξεφύγετε.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο της φιλίας, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο των σχέσεων, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σήμερα, έχετε μεγάλη ενέργεια σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Αν ψάχνετε για ένα νέο έρωτα, μια τυχαία συνάντηση θα οδηγήσει σε κάτι εξαιρετικό. Αν βγαίνετε ήδη ραντεβού, ήρθε η ώρα να εκπλήξετε το ταίρι σας με ένα μικρό δώρο ή ακόμα καλύτερα, με ερωτικά λόγια που βγαίνουν μέσα από την καρδιά σας. Σκορπιέ, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εμβαθύνετε, σ’ αυτήν την ερωτική σχέση.

Τοξότης

Τοξότη, σας αρέσει να ασχολείστε με μεγάλες έννοιες και σπουδαίες δυνατότητες. Αλλά αυτή την εβδομάδα…. τα μικρά πράγματα, θα φέρουν αποτελέσματα.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, με τον ήλιο στο Λέοντα να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον οίκο της επικοινωνίας και των συμβάσεων, μπορεί να ζοριστείτε με κάποιους νομικούς όρους… ή με την κυβερνητική γραφειοκρατία. Ξέρετε πως θα μπορούσατε να το επαναλάβετε για να το κάνετε πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο, αλλά αυτό δεν σας αντιπροσωπεύει. Αποδεχτείτε αυτήν την εργασία ως έχει…. και θα την ολοκληρώσετε σε χρόνο μηδέν.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο της καριέρας, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο της εργασίας, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Δεν θέλετε να εργαστείτε σήμερα. Θέλετε μια αλλαγή ρουτίνας για να κάνετε κάτι που πραγματικά σας αρέσει. Γι’ αυτό κάντε ένα διάλειμμα σήμερα και ξεκλέψτε μερικές ώρες για να καθίσετε και να διαλογιστείτε, φέρνοντας περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Δημιουργήστε μια λίστα με ό, τι σας αρέσει να κάνετε και αφήστε το Σύμπαν να σας προσφέρει ευκαιρίες για να κάνετε αυτές τις δραστηριότητες επικερδείς.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να χειριστείτε μεγαλύτερες ευθύνες. Προθυμοποιείστε να αναλάβετε τον έλεγχο, Αιγόκερε!

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, με τον ήλιο στον Λέοντα να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον οίκο των οικονομικών, ίσως προσπαθήσετε να βρείτε τρόπο για να κάνετε μια αγορά εκτός του προϋπολογισμού σας. Είναι ένα ζήτημα αναγκών… έναντι επιθυμιών. Να είστε πρακτικοί και να σκεφτείτε τρόπους για να το αφαιρέσετε από τους φόρους σας ή να το νοικιάσετε για επιπλέον εισόδημα.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο της γνώσης, κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο του ρομαντισμού σας τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Αν ψάχνετε για ένα καινούργιο έρωτα, μπορεί να συναντήσετε το ιδανικό σας ταίρι σε κάποιο σεμινάριο, ή σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα σπουδών. Αν είστε ήδη σε σχέση, τότε εκμεταλλευτείτε αυτήν τη θετική ενέργεια για να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον. Μοιραστείτε πληροφορίες από την παιδική σας ηλικία. Μιλήστε για πράγματα που σας αρέσουν… οπότε αν είχατε αναρωτηθεί ποτέ για τα αγαπημένα θέματα του αγαπημένου σας ή της συντρόφου σας, θα τα πληροφορηθείτε από τους ίδιους.

Υδροχόος

Υδροχόε σας προσφέρονται κάποιοι πόροι. Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να τους αξιοποιήσετε για να κινηθείτε.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο ήλιος στο Λέοντα κάνει αντίθεση με τον σκεπτικιστή Κρόνο. Σήμερα η έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να σας κοστίσει. Παρόλο που οι άλλοι είναι έτοιμοι να μιλήσουν για τις ικανότητες και την πρωτοβουλία σας, εσείς νιώθετε πως έχετε πόδια από πηλό. Παραδόξως, μπορεί να είστε αυτοί που βρίσκετε δικαιολογίες στο γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή στο ότι δεν είστε το κατάλληλο άτομο. Ήρθε όμως η ώρα να πιστέψετε στους φίλους σας.. κι όχι στο διαβολάκι που βρίσκεται στον ώμο σας.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο των πόρων, κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο της οικογένειας, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σήμερα, θα λάβετε ένα δώρο από ένα μέλος της οικογένειας που θα είναι μεγάλης αξίας. Αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε μια πηγή παθητικού εισοδήματος, αλλά πιθανώς ανησυχείτε ότι θα υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί ή όροι. Είναι σημαντικό να κοινοποιήσετε τις ανησυχίες σας.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα είστε ευτυχισμένοι και παραγωγικοί. Βρίσκετε τους ρυθμούς σας.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο ήλιος στο Λέοντα κάνει αντίθεση με τον ανήσυχο Κρόνο στον οίκο του άγνωστου. Σήμερα, μπορεί να πιαστείτε στην παγίδα της ανησυχίας, σκεπτόμενοι με νευρικότητα πράγματα που είναι εκτός ελέγχου σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε το διαλογισμό, ή να τηλεφωνήσετε σ’ ένα φίλο για να χαλαρώσετε. Αποτραβήξτε τον εαυτό σας από τη σπείρα της ανησυχίας. Θυμηθείτε τι είπε ο Mark Twain: «Είχα πολλές ανησυχίες στη ζωή μου, οι περισσότερες από τις οποίες δεν συνέβησαν ποτέ».

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, στον οίκο σπίτι των σχέσεων, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο της επικοινωνίας τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σήμερα, μπορεί να πετάξετε στον έβδομο ουρανό από ένα μήνυμα ή ένα γλυκό ψιθύρισμα στ’ αυτί, από το ταίρι σας. Θα επικρατήσει πολύς ρομαντισμός! Ίσως μάλιστα πάρετε ρεπό, για να περάσετε απολαυστικές στιγμές με το ταίρι σας!