Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του περιμένουν το δεύτερό τους παιδί

Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του περιμένουν το δεύτερό τους παιδί

Ο Μπόρις Τζόνσον καιη σύζυγός του Κάρι Σίμοντς περιμένουν το δεύτερο τους παιδί. Η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο instagram αποκαλύπτοντας ότι είχε μία αποβολή στην αρχή του χρόνου που τη συνέτριψε. Όπως πρόσθεσε ελπίζει για “ένα μωρό ουράνιο τόξο” τα Χριστούγεννα. Ο όρος “μωρό ουράνιο τόξο” χρησιμοποιείται για παιδί που έρχεται έπειτα από μία αποβολή, ή μετά τον θάνατο ενός βρέφους στον τοκετό.

Η Κάρι Σίμοντς ανέφερε στην ανακοίνωσή της πως αν και αισθάνεται ευλογημένη που είναι και πάλι έγκυος, παράλληλα νιώθει σαν “σακί από νεύρα”.

Η σύζυγος του Τζόνσον έφερε στον κόσμο τον γιο του ζεύγους τον Απρίλιο του 2020. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία λιτή τελετή τον Μάιο εφέτος, στον Καθεδρικό του Ουέστμινστερ, και έτσι ο Τζόνσον έγινε ο πρώτος πρωθυπουργός που παντρεύεται στη διάρκεια της θητείας του, εδώ και περίπου 200 χρόνια.

Πρόκειται για τον τρίτο γάμο του Τζόνσον, ο οποίος προηγουμένως ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα Γουίλερ με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Με την πρώτη του σύζυγο, Αλέγκρα Μόστιν Όουεν δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Υπάρχουν φήμες ότι έχει τουλάχιστον άλλο ένα παιδί από σχέση του.

Πηγή: BBC News