Αφαντο το ζευγάρι των ληστών του κοσμηματοπωλείου

Κανένα ίχνος δεν έχει εντοπιστεί από τους δράστες που με γκαγκστερικό τρόπο λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο της οδού Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό, παίρνοντας δακτυλίδια, βραχιόλια και κοσμήματα με διαμάντια, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 15 χιλιάδες ευρώ.

Από το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν και το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμένο, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε 38χρονο Ιρανό, στη ιδιοκτησία του οποίου βρίσκεται το όχημα. Διαπιστώθηκε ότι είναι συγγενής των διαφυγόντων και τους βοήθησε. Ο 38χρονο Ιρανός διέμενε παράνομα στη χώρα και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα., όπως και μία 41χρονη Ιρανή, συγγενής των καταζητούμενων, η οποία φέρεται να παρέδωσε το αυτοκίνητό της στους ληστές να διαφύγουν, όταν εκείνοι κοντά στην κατοικία της εγκατέλειψαν το διπλοκάμπινο, με το οποίο απομακρύνθηκαν από τη σκηνή της ληστείας.

Ο άντρας, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι γύρω στο 1,75 ύψος, ηλικίας περίπου 25χρόνων,  έχει λεπτή σωματική διάπλαση, είναι  μελαχρινός με κοντά μαύρα μαλλιά και ελαφρύ μούσι. Η γυναίκα είναι γύρω στα 18 με 22, είναι λεπτής σωματικής διάπλασης και έχει μαύρα μακριά μαλλιά. Οι δράστες της ληστείας κατάφεραν να αποσπάσουν δακτυλίδια, βραχιόλια και κοσμήματα με διαμάντια, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 15 χιλιάδες ευρώ.