Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ: “Μια μητέρα ζητά απεγνωσμένα πίσω το παιδί της…” Χάνεται, όπως όλα δείχνουν, και το Γιούρογκρουπ της 21ης Ιανουαρίου- “ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”Συμφώνησαν Κεντρική Τράπεζα και BlackRock. Χιόνια και βροχές και συνθήκες πολικού ψύχους.  Ξεκίνησε η είσπραξη των προστίμων. Από την αρχή για το παλαιό αεροδρόμιο. Σε ένα μήνα οι νέες τιμές των φαρμάκων. Όλοι εναντίον όλων ενόψει Προεδρικών. To προφίλ της εκπαίδευσης στη χώρα μας. Γκανγκστερική ληστεία σε χρυσοχοείο.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Προεκλογική συγκέντρωση Σταύρου Μαλά αύριο στη Λεμεσό. “ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ”– Α.Κυπριανού:“Ο Αναστασιάδης δεν αλλάζει, με την αναξιοπιστία του να εκθέτει την ηγεσία του ΔΗΚΟ, ενώ οι “πάντες” γνωρίζουν ότι δεν θα αντέξει να τηρήσει όσα συμφώνησε με το ΔΗΚΟ και το ΔΗΚΟ δεν θα αντέξει τον κ. Αναστασιάδη”. Σημαντική η ισχυρή αμυντική θωράκιση. Ενίσχυση της δυναμικής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Πανηγυρικά έκλεισε το 17ο Συνέδριο της ΕΔΟΝ. Άρχισε η ανανέωση αδειών κυκλοφορίας.

ΠΟΛΙΤΗΣ: Επί τάπητος σήμερα στη Βουλή οι ανησυχίες των κομμάτων- “ΒΟΗΘΑ Η BLACKROCK ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ”-Παρουσία του διοικητή της ΚΤΚ και του Βάσου Σιαρλή η σημερινή συνεδρίαση της Επ. Οικονομικών- Μετά τον διοικητή της ευρωζώνης βλέπει και ο υπ. Οικονομικών ενόψει Eurogroup. Επαφές ΚΑ με συντεχνίες για σωτηρία- “ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ”. Κατέθεσε ο Νίκος Αιμιλίου στη δίκη για το Μαρί- Ο Πρόεδρος είχε τον πρώτο λόγο. Ο Πέτρος και ο Χουσεϊν δίνουν το παράδειγμα– Γύρισαν την πλάτη στα μίση του ’74.

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Προεκλογικός με κουβέντες του καβγά. “ΤΑ ΕΨΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ”– Οι πρέσβεις των χωρών της Ευρωζώνης αμφιβάλλουν ότι θα εφαρμοστεί το Μνημόνιο. Καζάνι που βράζει οι αστυνομικοί. Εταιρεία κρετυκ:“Ξέμεινε από χρήματα πριν καν ξεκινήσει”. Δίκη Μαρί: “Το Προεδρικό ετοίμαζε τα έγγραφα χειρισμών”. Φεβρουάριο η δίκη για τα αξιόγραφα. Προχθές πελάτες και χθες ληστές. Πάνω-κάτω οι λίστες για τα καρδιολογικά.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Στο δρόμο της νέας Κυβέρνησης- “ΠΑΓΙΔΕΣ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ”. Νίκος Αναστασιάδης-Ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία. Κυπριακές αερογραμμές-“Δώστε και σώστε…”. Η βιωσιμότητα του χρέους στην Επιτροπή Οικονομικών. Αιμιλίου: “Ψάξτε στο Προεδρικό”. Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Χριστοφίδη: “Ζούμε στο νέο ’60”. Στο αεροδρόμιο:“Πιάστηκαν” 16 με απλήρωτα εντάλματα.