Αυτός είναι ο 11χρονος εκκολαπτόμενος …Μέσι

Είναι 11 χρονών και το όνομά του είναι Κασιάνο Μπουζόν! Έπειτα από δοκιμή 20 ημερών, οι «μπλαουγκράνα» πείστηκαν να επενδύσουν πάνω του, καθώς πιστεύουν ότι είναι ο νέος  Λιονέλ Μέσι.

Ο ίδιος έχει τη δική του…μέθοδο…«Παίζω με την μπάλα κολλημένη στα πόδια, ντριμπλάρω και είμαι γρήγορος. Υπάρχει μόνο μία διαφορά με τον Μέσι, αφού εκείνος είναι λευκός, ενώ εγώ πιο μαυριδερός» δηλώνει με αφοπλιστική αυτοπεποίθηση.

Ο 11χρονος δεν μπορεί να γίνει επίσημα μέλος  της Μπαρτσελόνα, μιας και δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με επαγγελματικό σύλλογο στην Ισπανία πριν από τη συμπλήρωση των 16 ετών.

Όπως, πάντως, συνέβη και στην περίπτωση του «Λίο», οι άνθρωποι των Καταλανών προσκάλεσαν τον μικρό στην Ισπανία ώστε να προπονηθεί για 20 ημέρες . Μαζί του πήγε και η οικογένειά του, εννοείται με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ο μικρός Κασιάνο φαίνεται περιζήτητος καθώς έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον ομνάδες όπως η Φλουμινένσε, η Γκρέμιο και η Βιτόρια! O 11χρονος έχει συμμετάσχει σε αρκετές προπονήσεις της θυγατρικής ομάδας της Μπάρτσα, Κορνεγιά και σε φιλικά παιχνίδια σημείωσε 3 τέρματα.