ΚΥΠΡΟΣ – 30/12/2012:”All star day, παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΟΠΑΠ Κύπρου ΛΤΔ διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τη μεγάλη γιορτή της καλαθόσφαιρας στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», το 2’ο  «ΟΠΑΠ All-Star Day, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με Κανόνες». Φέρνοντας μαζί όλα τα όμορφα συναισθήματα των ημερών, σε συνδυασμό με πλούσιο θέαμα από τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές  που αγωνίζονται στην Κύπρο και ένα γεμάτο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, η βραδιά υπόσχεται πολλές συγκινήσεις για όσους επιλέξουν να την περάσουν στο εθνικό μας στάδιο !!

Όπως φαίνεται και από την επίσημη ονομασία, η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης νέων οδηγών και αθλητών «Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με Κανόνες», που έχει ως στόχο τη μείωση των οδικών δυστυχημάτων και τη δημιουργία οδικής συνείδησης στα νέα παιδιά.

Στο αθλητικό κομμάτι, το πρόγραμμα περιλαμβάνει φυσικά το All-Star Game, ανάμεσα στους κορυφαίους Κύπριους και Ευρωπαίους του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών Α’ Κατηγορίας, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους ξένους (Rest of the World), όπως επίσης και την… αφρόκρεμα ενός All-Star, που δεν είναι άλλη από τους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων !

Από εκεί και πέρα, θα διεξαχθεί και αγώνας επίδειξης, με τη συμβολική συμμετοχή παιδιών των Special Olympics , νικητών του προγράμματος «Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες», καθώς και κορυφαίων αθλητών μας σε καλαθόσφαιρα, τένις, πετόσφαιρα και χάντμπολ. Και αυτό γιατί από φέτος έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα επιβράβευσης και οι Ομοσπονδίες των τριών αυτών αθλημάτων, πέραν του μπάσκετ.

Πέραν του αθλητικού υπερθεάματος, τη βραδιά θα κάνουν ακόμα πιο ωραία η μουσική,  τα χορευτικά των cheerleaders της ΚΟΚ,  τραγούδι από γνωστό νεανικό συγκρότημα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει ο Άγιος Βασίλης, μιας και οι συγκεκριμένες μέρες χαράς ανήκουν στα παιδιά και μόνο σε αυτά!

Στις 30 Δεκεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Σε μια όμορφη μπασκετική βραδιά, αποχαιρετάμε το 2012 και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το 2013, με θερμές ευχές από την ΟΠΑΠ Κύπρου και την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αλλά και με τα πιο σωστά μηνύματα για οδική συνείδηση και άψογη συμπεριφορά στο τιμόνι.