Αυτοκίνητα αντίκες αξίας 15εκατ. ευρώ βρέθηκαν σε φάρμα! (video)

Αυτοκίνητα αντίκες μεγάλης αξίας βρέθηκαν μέσα σε μια φάρμα όταν η φάρμα βγήκε στο σφυρί και ανακαλύφθηκαν αμάξια αντίκες με μεγάλη συλλεκτική αξία.

Ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, αλλά και αυτής της σπάνιας συλλογής ήταν ένας άνδρας, ο οποίος απεβίωσε προ μιας δεκαετίας και η οικογένεια του δε γνώρισε ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα άξιζαν τόσο πολύ. Για να καταλάβετε η αξία τους ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, καθώς πρόκειται για ντουζίνες κλασικών μοντέλων, μεταξύ των οποίων και μια Ferrari 250GT SWB California Spider η οποία χρησιμοποιήθηκε σε μια ταινία της Τζέιν Φόντα, αλλά και ένα Talbot-Lago, το οποίο ανήκε στον Αιγύπτιο βασιλιά Φαρούκ.

Τα αυτοκίνητα συγκέντρωσε μεταξύ 1950-1970 ο επιχειρηματίας Roger Baillon, ο οποίος σκόπευε να τους ξαναδώσει την παλιά λάμψη και αίγλη τους και να τα τοποθετήσει σε μουσείο. Η δουλειά του άρχισε να έχει σκαμπανεβάσματα όμως και σιγά-σιγά να φθίνει και αναγκάστηκε να πουλήσει περί τα 50 οχήματα. Παρόλα αυτά, στη συλλογή του έμειναν αρκετά κλασικά κομμάτια, μεταξύ των οποίων και μια Maserati A6G Gran Sports του 1956, η οποία κοστολογείται περί το 1,5 εκατ. ευρώ.