Αστυνομία: Πρόστιμα σε εστιατόρια, κομμωτήρια, παιδότοπους….

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για εφαρμογή των Υπουργικών διαταγμάτων για προστασία κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού –

Αστυνομία και άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες, συνέχισαν και χθες τους ελέγχους για την εφαρμογή των Υπουργικών Διαταγμάτων για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κατά τη χθεσινή μέρα, αλλά και το βράδυ που πέρασε, μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς άλλων Υπηρεσιών, διενήργησαν συνολικά 1,787 ελέγχους σε διάφορα υποστατικά και χώρους συγκέντρωσης του κοινού, σε όλες τις πόλεις, με στόχο την πλήρη συμμόρφωση και εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατά τους ελέγχους, διαπιστώθηκαν παραβάσεις των διαταγμάτων και μέτρων προστασίας, σε δέκα υποστατικά, οι υπεύθυνοι των οποίων καταγγέλθηκαν.

Πρόκειται για τέσσερα εστιατόρια σε Λευκωσία, Αμμόχωστο και Λάρνακα, ένα κομμωτήριο επίσης στη Λάρνακα, ένα ίντερνετ καφέ στην Πάφο, καθώς και ένας παιδότοπος, μια φρουταρία, ένα μπαρ και μια παγωταρία στη Λεμεσό.

Οι έλεγχοι για την εφαρμογή των Υπουργικών διαταγμάτων, από την Αστυνομία και τις άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες, συνεχίζονται. Σκοπός των ελέγχων αυτών παραμένει πάντοτε η προστασία των πολιτών και της κοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας και η τήρηση των σχετικών διαταγμάτων είναι ευθύνη όλων μας, ώστε να διατηρηθεί η θετική εικόνα που παρουσιάζουν οι αριθμοί νέων κρουσμάτων COVID-19 και να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας.