ΔΗΣΥ: Είναι η ώρα της συστράτευσης και όχι της άγονης πολιτικής αντιπαράθεσης

Σε γραπτή ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλεί τις πολιτικές δυνάμεις σε συστράτευση και τερματισμό της άγονης πολιτικής αντιπαράθεσης

Η ανακοίνωση:

Η προσπάθεια κύκλων της αντιπολίτευσης να αποπροσανατολίσουν και να εκτροχιάσουν τη μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης της αναπάντεχης κρίσης που βιώνουμε, είναι εμφανής και είναι απαράδεκτη.

Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία την υγειονομική κρίση, γεγονός που κάποιοι προσπερνούν και τώρα εστιάζουμε στη δύσκολη προσπάθεια για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας. Βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή το μεγαλύτερο πρόγραμμα στήριξης στην ιστορία της Δημοκρατίας.

Αυτή τη στιγμή, θα έπρεπε όλοι να επέλεγαν την οδό της συστράτευσης και της υπευθυνότητας. Αντί αυτής, βλέπουμε να μπαίνουν μπροστά πολιτικές ατζέντες και εγωιστικοί υπολογισμοί. Αντί να ενώσουν δυνάμεις, κάποιοι επιλέγουν τα πολιτικά παιγνίδια με τη συμμετοχή, δυστυχώς, ανεξάρτητου αξιωματούχου που επιλέγει να λειτουργεί σαν πολιτικός παράγοντας αντί του ρόλου που του επιτάσσει το Σύνταγμα.

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι δεν θα παρασυρθούμε στην οδό της άγονης αντιπαράθεσης. Θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε λύσεις εκεί που άλλοι προτάσσουν προσκόμματα. Θα σταθούμε αποφασιστικά δίπλα στους συμπολίτες μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε.