Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Θέματα με χρήματα μπορεί να γίνουν λίγο παράξενα το Σάββατο, Κριοί. Γι’ αυτό κρατάτε σφιχτά το πορτοφόλι σας. Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να συγκρούονται στους οικονομικούς τομείς σας, μπορεί να έχετε ένα απρόσμενο έξοδο ή ο λογαριασμός σας να πεινά για ένα ακόμα μηδενικό. Στην άμυαλη πράξη της καταναλωτικής θεραπείας, μπορεί να ξοδέψετε παρορμητικά και να μην μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Πριν βγάλετε τη βίζα σας, σκεφτείτε το πρώτα ένα βράδυ. Αν ξυπνήσετε και ακόμα θέλετε αυτές τις μπότες ή την προσφορά διακοπών, τότε πιθανώς μπορείτε να κάνετε την αγορά με ασφάλεια.

Η Κυριακή θέλει να λάμψετε χωρίς ντροπή. Είναι η μόνη Πανσέληνος του 2019 στο ζώδιό σας και ρίχνει το φως της πάνω σας. Η σκηνή είναι δική σας και μπορείτε να μοιραστείτε οποιοδήποτε μήνυμα θέλετε σήμερα. Την ίδια στιγμή, κάντε ένα διάλειμμα: Σκεφτείτε τους τελευταίους έξι μήνες και τιμήστε όλα όσα καταφέρατε, από τη Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου. Έχετε εξελιχθεί και έχετε αποκτήσει επίγνωση και αυτό αξίζει να το γιορτάσετε. Μια επιφοίτηση για το ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη κίνησή σας μπορεί να έρθει σήμερα – γι’ αυτό συντονιστείτε!

Ταύρος

Μήπως δεν ξέρετε πού έχει πάει η χαρά σας, Ταύροι; Ο πλανήτης της αγάπης, Αφροδίτη, κάνει την ετήσια αντίθεσή της με τον Ουρανό στο ζώδιό σας το Σάββατο: Μια σημαντική σχέση μπορεί να εκτροχιαστεί. Μπορεί ξαφνικά να γίνει δύσκολο ή σχεδόν αδύνατον να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας. Μπορεί να νιώθετε ότι οι τοίχοι κλείνουν γύρω σας ή ότι χάνετε την ανεξαρτησία σας όντας μέρος μιας σχέσης. Είναι μια όψη που διαρκεί μόνο σήμερα, γι’ αυτό απλώς αφήστε τη να περάσει. Αλλά αν πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές, κάντε μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση και αφήστε λίγο χώρο για ανάσα μέσα στη σχέση.

Την Κυριακή, η μόνη Πανσέληνος του χρόνου στον Κριό φωτίζει τον δωδέκατο Οίκο σας της ολοκλήρωσης. Είναι ώρα να αφήσετε κάτι. Όλοι έχουμε ακούσει ότι όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη. Αλλά πολλοί από εμάς δεν ξέρουν την προσθήκη του Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ: «Συχνά κοιτάμε για τόσο καιρό και με τόση μετάνοια την κλειστή πόρτα, που δεν βλέπουμε αυτή που έχει ανοίξει για μας». Σταματήστε να χαλάτε ενέργεια σε ανθρώπους ή προσπάθειες, που δεν δίνουν τίποτα πίσω. Κλάψτε για τελευταία φορά, ουρλιάξτε ή μιλήστε γι’ αυτό αν πρέπει… Και έπειτα αποφασίστε να επικεντρωθείτε στο νέο και το βελτιωμένο!

Δίδυμοι

Μιλάμε για άγχος! Έχουμε μια σύγκρουση το Σάββατο: Ανάμεσα στην ειρηνική Αφροδίτη στη ζώνη της ευεξίας σας και τον διασπαστικό Ουρανό στο δωδέκατο Οίκο σας του ασυνείδητου. Αυτή μπορεί να φέρει μερικά θαμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς τα πάντα μπορεί να σας βγάζουν εκτός εαυτού. Αυτό μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην υγεία σας. Γι’ αυτό αποφύγετε όσους ξέρετε ότι σας προκαλούν και κάντε πράγματα που θα κρατήσουν υπό έλεγχο την πίεσή σας. Κάντε, ας πούμε, μασάζ ή γιόγκα.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για φίλους ψυχής την Κυριακή, καθώς η Πανσέληνος στον φλογερό Κριό φωτίζει τον ενδέκατο Οίκο σας της κοινότητας. Ζητούνται: BFF που αγαπούν τη δεκαετία του ενενήντα, τις βραδιές παιχνιδιών και τα μασκέ πάρτι όσο κι εσείς! Ή ό,τι, τέλος πάντων, είναι αυτό που σας κάνει κέφι, Δίδυμοι! Έχετε ήδη βρει την παρέα των ονείρων σας; Μαζέψτε τη και αφήστε τη σαμπάνια ή έναν πράσινο χυμό να ρέει! Αυτή η ημέρα έχει να κάνει με τον εορτασμό της συντροφικότητας.

Καρκίνος

Είναι δικαίωμά σας να είστε κακοδιάθετοι, Καρκίνοι. Αλλά υπό τα συγκρουόμενα άστρα του Σαββάτου, το πάθος μπορεί να πηγαίνει από το καυτό στο παγωμένο μέσα σε μια ώρα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στη ρομαντική ζώνη σας και δέχεται απευθείας χτύπημα από τον διασπαστικό Ουρανό. Αυτό σας δυσκολεύει να αποφασίσετε αν είστε ερωτευμένοι, παθιασμένοι ή αν έχει τελειώσει. Αν έχετε παρασυρθεί από μια δραματική κατάσταση, η αντίληψή σας θα είναι θολωμένη. Αντί να βουτήξετε ή να τρέξετε μακριά, κάντε ένα βήμα πίσω και ανασυνταχθείτε. Η ψυχραιμία θα κυριαρχήσει αργότερα στο σαββατοκύριακο.

Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό, ενεργοποιεί την επαγγελματική ζώνη σας. Μπορεί να έχετε μια επιφοίτηση για την καριέρα σας. Δεν πηδάτε με χαρά κάθε πρωί απ’ το κρεβάτι – ή τουλάχιστον με μια αίσθηση περιέργειας αντί για τρόμου; Ας είναι αυτό το σημάδι που θα σας δείξει ότι πρέπει να ακολουθήσετε ένα άλλο μονοπάτι. Ικανοποιημένοι με την κατάστασή σας; Τις επόμενες δύο εβδομάδες ζητήστε σχόλια και πάρτε επιπλέον πρωτοβουλίες ή δουλέψτε πιο σκληρά για να δείξετε την αξία σας. Έπειτα ζητήστε προαγωγή.

Λέων

Έχει διαφορά να ζητάτε από κάποιον να σας ακούσει, με το να κάνετε τη σχέση σας σκουπιδότοπο. Φροντίστε να μην μπερδέψετε τα δύο το Σάββατο, που ο ταραχοποιός Ουρανός συγκρούεται με την αρμονική Αφροδίτη. Ενώ θέλετε να ξεσπάσετε, σεβαστείτε τον χρόνο των άλλων. Δεν σας χρωστάνε να σας ακούσουν, γι΄ αυτό φροντίστε να τους ευχαριστήσετε αν κάνουν μια παύση για χάρη σας. Και για καλύτερα αποτελέσματα, κλείστε μια στιγμή που θα βολεύει και τους δύο, αντί απλώς να τους πάρετε και να ξεσπάσετε. Κάντε ό,τι πρέπει, Λέοντες, απλώς μην πέσετε στην παγίδα του μάρτυρα.

Πιείτε το ποτήρι της τόλμης την Κυριακή και ξεκινήστε μια σημαντική συζήτηση. Η Πανσέληνος στον Κριό θα φωτίζει τον αυθεντικό ένατο οίκο σας: Δεν μπορείτε να μείνετε στην ψευδαίσθηση ή τη σύγχυση, ούτε λεπτό παραπάνω. Ο ένατος οίκος κυβερνά τα ταξίδια, γι’ αυτό κλείστε εισιτήρια αν έχετε σκοπό να κάνετε τις διακοπές σας πραγματικότητα. Μια επαφή που έχετε μακριά, μπορεί να σας παρουσιάσει μια ευκαιρία ή μπορεί εσείς να το κάνετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Λέοντες. Όταν κάποιος περάσει απ’ το μυαλό σας, μπορεί να υπάρχει κάτι σημαντικό (και κερδοφόρο) να συζητήσετε.

 Παρθένος

Μήπως βγαίνει στην επιφάνεια ο εσωτερικός σας παρουσιαστής, Παρθένοι; Η Αφροδίτη στη ζώνη της επικοινωνίας σας, έχει ένα μήνυμα να μεταδώσει. Αλλά το Σάββατο, μια δύσκολη αντίθεση με τον αντιδραστικό Ουρανό, μπορεί να κάνει αιχμηρά τα λόγια σας… Και αν δεν προσέξετε, μπορεί να προσβάλλετε κάποιον που θέλετε στο πλευρό σας. Μην ξεχνάτε, προσπαθείτε να πείτε κάτι, όχι να πληγώσετε κάποιον. Μην το αφήσετε να μετατραπεί σε αγώνα κακίας. Αν δεν μπορείτε να πείτε κάτι διπλωματικά, αφήστε το για άλλη μέρα.

Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια δοκιμασία αφοσίωσης την Κυριακή. Η μόνη Πανσέληνος του έτους στον Κριό, διεισδύει στον όγδοο Οίκο σας της κοινής ενέργειας και των δεσμών. Το να δώσετε σε κάποιον το κλειδί σας, είναι ένα τρόπος να του πείτε «σε εμπιστεύομαι, μπες μόνος σου». Είστε έτοιμοι να πάτε εκεί, Παρθένοι; Αυτή η ταχεία ενέργεια μπορεί να φέρει μια ξαφνική ανταλλαγή λαμπερών αντικείμενων: Αυτά τα κλειδιά ή, ξέρετε, κάποια άλλα μεταλλικά, κυκλικά αντικείμενα. Αλλά αν ακόμα αμφισβητείτε την διάρκεια της σχέσης αφού έχετε κάνει τόσες προσπάθειες, βρείτε το θάρρος να απελευθερωθείτε. Είτε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, απολαύστε τη σεξουαλική χημεία που θα δημιουργηθεί με αγνώστους… Αλλά μην την αφήνετε να σας τυφλώσει, μπροστά στις δεσμεύσεις που έχετε κάνει.

Ζυγός

Προσέξτε την επιστροφή του τέρατος της ζήλιας το Σάββατο, Ζυγοί. Μπορεί να σας εκπλήξει η εμφάνισή του, εξαιτίας της σύγκρουσης του ταραχοποιού Ουρανού στον όγδοο οίκο σας των έντονων συναισθημάτων, με την Αφροδίτη. Η αυτοπεποίθησή σας προέρχεται από την επιδοκιμασία των άλλων ή από αυθεντική αίσθηση αξίας; Κάντε διορθωτικές δράσεις .Οι σχέσεις είναι χρήσιμοι καθρέφτες. Αν ένα χαρακτηριστικό ενός φίλου ή συναδέλφου προκαλεί τη ζήλια ή το θυμό σας, κάντε την αρνητικότητα κάτι θετικό. Προσπαθήστε να εμπνευστείτε από την επιτυχία τους και να κάνετε βήματα στο ίδιο μονοπάτι.

Κανείς δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά μέχρι να συμβεί. Μπορεί να σας συμβεί την Κυριακή, όταν η ετήσια Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Κάτω από τις φλογερές ακτίνες, μια περαστική ματιά μπορεί να εξελιχθεί σε παθιασμένη αγκαλιά. Είτε μπορεί να συναντήσετε τον τέλειο συνεργάτη, του οποίου τα ταλέντα ολοκληρώνουν τα δικά σας. Ήδη δεσμευμένοι; Κάντε κάτι που μοιάζει με συναρπαστικό επόμενο βήμα.

 Σκορπιός

Μια τεταμένη αντίθεση ανάμεσα στη φλογερή Αφροδίτη και τον επαναστατικό Ουρανό στη γωνιά της συνεργασίας σας, μπορεί να ταρακουνήσει το πλοίο αγάπης αυτό το Σάββατο. Ως συγκροτημένοι Σκορπιοί, θα προτιμούσατε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας παρά να αποκαλύψετε το ισχυρό κεντρί σας. Αλλά ο Ουρανός μπορεί να σας κάνει πιο επιθετικούς απ’ το συνηθισμένο. Παρόλο που ίσως να είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε έναν καβγά και να κατηγορήσετε τον άλλο, παρά να ζητήσετε θαρραλέα την ικανοποίηση των αναγκών σας – αντισταθείτε! Βρείτε έναν τρόπο να συζητήσετε το θέμα, προτού ο καταπιεσμένος σας θυμός ανατιναχθεί σαν ηφαίστειο. Ακόμα καλύτερα, πάρτε λίγο χρόνο μέχρι να κυριαρχήσει η ψυχραιμία και πάλι.

Το σώμα σας είναι ο ναός σας, Σκορπιοί. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό, σας υπενθυμίζει να το μεταχειρίζεστε σαν ιερό χώρο που στεγάζει την ψυχή σας. Φάτε το κέικ σας και το φαγητό που σας παρηγορεί, χαρείτε τις νύχτες σας στον καναπέ. Αλλά βεβαιωθείτε ότι τρέχετε κυρίως με καθαρά καύσιμα. Συμπληρώστε τη διατροφή σας με σούπερ τροφές, όπως μήλα, λάχανα, γλυκοπατάτες και ρόδια και θα νιώσετε ζωντανοί. Εάν έχετε βαρεθεί τη ρουτίνα γυμναστικής σας, μια ομαδική τάξη μπορεί να είναι η τέλεια επανεκκίνηση. Εξάλλου, οι κάμψεις είναι ευκολότερες όταν έχετε συντρόφους!

Τοξότης

Μην ζορίζετε τον προβοκάτορα μέσα σας, Τοξότες. Φυσικά είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στις πράξεις το Σάββατο. Αυτό λόγω της δύσκολης αντίθεσης, ανάμεσα στον φλογερό Ουρανό και την ειρηνική Αφροδίτη που βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Από το πουθενά, θα νιώσετε το άγχος σας να φουντώνει. Αλλά μην στραφείτε στα ανθυγιεινά φαγητά ή καταφύγετε σε ανούσιες ξεπέτες. Είναι δύσκολο να μην αντιδράσετε υπερβολικά, αλλά με αυτό τον τρόπο δεν θα πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, κάνοντας γυμναστική. Καλύτερα να ουρλιάξετε στο μαξιλάρι σας, παρά στους φίλους ή το ταίρι σας.

Μην σας περάσει καν απ’ το μυαλό να φύγετε από το σπίτι με ρούχα γυμναστικής την Κυριακή – ούτε καν με την πιο ωραία φόρμα σας. Θα θέλετε να είστε έτοιμοι για το Instagram, καθώς η Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας της μόδας και της φήμης. Σε τέτοιες μέρες, μπορεί να σας σταματήσουν στο δρόμο για να σας κάνουν κομπλιμέντα ή να έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια αυθόρμητη παρουσίαση σε συναδέλφους. Ντυθείτε σύμφωνα με τον ρόλο που θέλετε να παίξετε και σκεφτείτε σαν CEO ή βασίλισσες.

 Αιγόκερως

Καυτή συμβουλή, Αιγόκεροι: Μην στραφείτε σε αρνητικούς ανθρώπους για συμβουλές ή υποστήριξη το Σάββατο, όσο απελπισμένοι κι αν είστε. Αυτοί οι φίλοι θα είναι ακόμα λιγότερο χρήσιμοι απ’ ότι συνήθως. Γι’ αυτό ευθύνεται μια έντονη αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη στην κοινωνική γωνιά σας και τον ταραχοποιό Ουρανό στον δραματικό πέμπτο οίκο σας. Και κάτω από αυτά τα άστρα, έχετε την τάση να παρασύρεστε από τις υστερίες των άλλων. Μείνετε ήρεμοι και αντικειμενικοί και αποφύγετε τους τρελούς.

Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό, φωτίζει τον οικιακό τομέα σας και σας καλεί πίσω στη βάση σας. ‘Ήσασταν έξω έξι μέρες την εβδομάδα, ακόμα κι αν ήταν για δουλειά; Πάρτε ένα ρεπό από το χάος το βράδυ και μιλήστε με οικογένεια και στενούς φίλους. Μπορεί να θέλουν να μάθουν τα νέα σας ή να χρειάζονται ηθική υποστήριξη. Μπορεί επίσης να στεναχωριούνται για την εγκατάλειψή σας τελευταία. Δεχτείτε το και κάντε αυτό που πρέπει. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, πρέπει να αφήσετε τους άλλους να πουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

 Υδροχόος

Η οικογένεια πρώτα! Το τελευταίο που θέλετε, είναι να αφήσετε κάτι να μπει εμπόδιο στις επαγγελματικές σας ευθύνες. Αλλά το Σάββατο, μια χαοτική αντίθεση ανάμεσα στην ευσυνείδητη Αφροδίτη στη ζώνη της καριέρας σας και του ταραχοποιού Ουρανού στη ζώνη του σπιτιού σας, προκαλεί οικογενειακά δράματα. Προετοιμαστείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, για να βοηθήσετε έναν συγγενή ή συγκάτοικο. Εξάλλου, θα ήταν εκεί για σας.

Το μυαλό σας είναι πιο κοφτερό κι από αστεράκι νίντζα την Κυριακή. Η Πανσέληνος στον Κριό, θα φέρει δίπλα σας αδελφικά πνεύματα που εκτιμούν το χιούμορ και τις ευαισθησίες σας. Μια σύνδεση που άνθιζε, μπορεί επιτέλους να απογειωθεί. Κανονίστε ποτό ή φαγητό – απλώς πάρτε την πρωτοβουλία… Γιατί ο μελλοντικός σας BFF, μπορεί να μην συνειδητοποιεί καν ότι σας ενδιαφέρει να γίνετε φίλοι. Αυτή η Πανσέληνος θα επανεκκινήσει το κοινωνικό σας ημερολόγιο και έχει να κάνει με τοπικά σημεία που ξεπετάγονται συνέχεια. Σημειώστε τα ραντεβού σας για να μην μπερδευτείτε.

 Ιχθύες

Ο ρόλος του δικηγόρου του διαβόλου είναι φυσικός για τους πολυδιάστατους Ιχθύες. Για την ακρίβεια, όπως ο φίλος σας Στιβ Τζομπς, απολαμβάνετε να προκαλείτε τους άλλους να σκεφτούν «διαφορετικά». Απλώς προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια το Σάββατο, υπό την αντίθεση της διπλωματικής Αφροδίτης με τον αντισυμβατικό Ουρανό. Μπορείτε να πείτε την άποψή σας και να περάσετε και καλά, χωρίς να γίνετε εριστικοί ή να επισημαίνετε τα ελαττώματα των άλλων. Ξέρετε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…

Την Κυριακή τσεκάρετε τον τρόπο σκέψης σας: Επικεντρώνεστε στην ευημερία ή τρομοκρατείστε για το πόσο γρήγορα χαλάτε τον μισθό σας; Η αρνητική σκέψη δεν θα ξαναγεμίσει τα ταμεία. Αλλά η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να σας δείξει καλύτερους τρόπους για να χειριστείτε τον προϋπολογισμό σας. Μπορεί να χρειαστεί να συγκρατηθείτε για κάνα δυο εβδομάδες, αλλά αφιερώστε ενέργεια και στα κέρδη σας. Αν πρέπει να αποδείξετε κάτι για να κερδίσετε το μπόνους, κάντε το στόχο σας να σκίσετε. Το να αυξήσετε το εισόδημά σας μπορεί να είναι πολύ εφικτό. Να κρύβετε πίσω από το να μάθετε ένα νέο πρόγραμμα στον υπολογιστή, να κάνετε μια εκπαίδευση που προσφέρει η εταιρεία σας ή να ξεκινήσετε μια δεύτερη ευκαιριακή δουλειά.